Sexsibility-festivalen – bejaka livet, kärleken och sexualiteten!

sexsibilityfestivalen

Den 13-19 juli i sommar, på Skeppsuddens kursgård strax utanför Norrköping, håller Lorenzo Stiernqvist och Starspray under en hel vecka en festival som hyllar och firar kärleken, sexualiteten och livet. Festivalen är öppen för alla som vill komma, och erbjuder en mängd underbara möjligheter att utforska sig själv i mötet med andra lekfulla och nyfikna människor.

skeppsuddenbildrad

På denna festival står sex, närhet, kropp och själ i fokus. Det bjuds på workshops kring ämnen som tantra, intimitet, skrattyoga, AUM-meditation, Qigong, Bioenergetics, men också mycket annat, som t.ex. underhållning och dans. Det blir en paradisisk vecka där vi kan umgås, äta gott, bada, njuta av sommaren, livet och varandra.

sexsibilityfestivalvinjett

Detta är en festival för kropp och själ med god och hälsosam mat, vacker natur, givande workshops och härliga människor. En festival som säger ett stort JA till livet, kärleken, det sensuella och till sexualiteten…

dharenso_boz

Det kommer att bjudas på workshops med: Johan Ekenberg, Jennie & Calle Rehbinder (ja, vi är också med och håller workshops!), Ramya & Anam, Shanti Limnell & Lorenzo Stiernquist, Dhara Milehag, Sofia Sjöblom m.fl. – ingenting är obligatoriskt, allt är 100 % frivilligt – du gör precis som du vill. Du kommer hit för att njuta av livet, och kanske utvecklas, i din egen takt, efter eget behag.

klipporna

Läs mer om Sexsibility-festivalen på Starsprays hemsida!

Mer specifikt om festivalen, och om hur du anmäler dig, läser du på denna sida.

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Andlighet, Ceremonier, Healing, Kärlek & sex, Kroppsmålning, Livsåskådning, Sexkurser, Sexualpolitik

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommentarer på “Sexsibility-festivalen – bejaka livet, kärleken och sexualiteten!”

  1. pärlbesatt Says:

    Jag kommenterar inte nån festival nu, ville mest berätta att jag gjort en piratmussla, en lila muff alltså. 🙂

    Och ville du ha den där lagad så är det bara att hojta, jag är hemma hela sommaren (tyvärr..).


  2. Jag hör av mig – det lovar jag! Jag är mycket nyfiken…


Lämna en kommentar