Gott Nytt År 2008!!!

Nyårsfest 2008
Distans
Som vanligt hade vi en stor fest hemma, med massor av härliga vänner och bekanta. Vår årliga tradition har uppenbarligen blivit väldigt uppskattad och populär, för denna gång slog vi alla rekord – i vår lägenhet fick vi plats ca 70 personer samtidigt, vilket är rätt så otroligt. Och jag trodde att min födelsedagsfest i början av september var absolut max, då vi var 59 pers. Men nu blev det alltså ännu fler. Crazy!
Partycollage
Det klassiska upplägget vi har kommit fram till för att skapa en bra fest är att bjuda massor av folk, både nya och gamla vänner från olika håll (några kommer att känna varandra, och några inte), och så kör vi en improviserad ”knytis-buffé”, på så sätt att alla tar med sig något ätbart och/eller drickbart – allt hamnar i köket, där gästerna förser sig av allt som alla har tagit med sig. Detta gör å ena sidan att man kan ha fest med massor av folk utan att bli ruinerad, å andra sidan känner sig alla delaktiga i festen på ett helt annat sätt, eftersom man ju då faktiskt bidrar till helheten väldigt påtagligt.
Distans
Och så inbjuder vi förstås våra gäster att ha med sig musikinstrument om de spelar något, vilket brukar leda till att stereon blir ganska sparsamt brukad. I genomsnitt brukar en fest hålla på i 9-10 timmar, och under den tiden kanske stereon är igång 3-4 timmar. Sen spelas det. Akustiskt, tänkte jag säga, men det händer att folk har med sig små förstärkare och annat skoj… Hur kul som helst!
Distans
Om det därtill är nyår, så går vi alla ut på torget när klockan närmar sig tolvslaget, för att se alla fyrverkerierna – och det brukar bli väldigt mycket här ute i lilla Bagarmossen! Dessutom brukar jag ackompanjera fyrverkerierna med egna fyrverkerier – jag blåser eld. Mycket uppskattat.
Distans
Hur som helst gick sista gästerna vid fyratiden, och sen städade jag i ett par timmar. Det känns alltid skönt att vakna till ett hyggligt städat hem, och ett rent kök, dagen efter en fest.
Distans
Gott Nytt År på er allihop!
Nyårscollage

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Personligt

Etiketter: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: