Våra kurser

Sedan hösten 2003 håller jag och min kära hustru Jennie kurser och föredrag om sex, intimitet, lust, njutning, kärlek och relationer, för både män & kvinnor, singlar och par.

Dessa kurser har rönt oerhört stor uppskattning från våra kursdeltagare, och mycket uppmärksamhet i media (en del av det kan du se prov på här).

Vårt eget engagemang bygger på en stark övertygelse om att det här är något som verkligen behövs, något som är viktig och kan förändra livet till det bättre för många människor. Och uppenbarligen är vi inte ensamma om den tankegången, eftersom vi nu har lyckats hålla drygt 70 kurser sammanlagt, och det blir bara fler…

tunn linje

DEN UNDERBARE ÄLSKAREN

Det började med en manskurs 2003, som jag höll tillsammans med Åke Fridell, Ylva Franzéns man – på Ylvas inrådan. Hon höll sedan många år tillbaka orgasmkurser för kvinnor, och tyckte att det vore på tiden att männen fick lära sig något om sex, kärlek och relationer, och så tussade hon ihop Åke med mig, för en kvällskurs om åtta kvällar, för män. De flesta av kursdeltagarna var tillsammans med kvinnor som hade gått Ylvas kvinnokurs.
Och på den vägen är det.

tunn linje

GUDOMLIG NJUTNING

Sommaren 2004 startade vi vår hittills mest populära kurs – Gudomlig Njutning – en grundkurs i kärlek, sex, intimitet och kommunikation för par. Sedan starten har vi nu hållit denna kurs snart 40 gånger – de flesta i Stockholm, men sedan september 2009 har vi varit ett par gånger i Oslo för att hålla denna kurs även där – och vi kommer tillbaka dit igen.

Gudomlig Njutning utgör själva basen för vår verksamhet, och är den kurs på vilken vi hittills har haft flest deltagare sammanlagt (över 400). Det är också den kurs som har genererat störst intresse från media genom åren.

Läs mer om Gudomlig Njutning här! >>

tunn linje

LIVETS GODA

2007 skapade vi en fortsättningskurs, med inriktning på de som redan har gått Gudomlig Njutning, men som vill utvvecklas vidare. Denna sybaritiska livsnjutarworkshop har vi kallat Livets Goda. Åtta gånger har vi hållit denna kurs hittills, på Chateau Garreau, ett charmigt litet vinslott i den lilla medeltida byn Cadillac, strax söder om Bordeaux.

Livets Goda fick också en fortsättning, som vi i all enkelhet kallat Livets Goda II, och även den har hittills hållits på Chateau Garreau, två gånger. Inte så dumt.

Vårt mål med denna kurs har alltid varit att skapa paradiset på jorden – något vi uppenbarligen har lyckats ganska bra med, om vi utgår från den respons vi fått från våra tidigare kursdeltagare.

Läs mer om Livets Goda här! >>

tunn linje

KÄRLEK, LIV & LUST

I augusti 2007 startade vi även annan ny kurs, vår dynamiska Kärlek, Liv & Lust, som vänder sig till både singlar och par, och som vi håller på Skeppsuddens kursgård strax utanför Norrköping. Den har vi hunnit hålla ett tiotal gånger hittills, men det blir förstås fler, och möjligen kommer vi att anordna en fortsättningskurs även för denna framöver.

Kärlek, Liv & Lust skiljer sig från parkurserna, i det att den inte är parorienterad (även om par självklart är lika välkomna som singlar), utan bygger mer på individen i gruppen – självbild, kommunikation, den egna sexualiteten, gränser och gränsdragning, lek och kärlek.

Läs mer om Kärlek, Liv & Lust här! >>

tunn linje

YONI

YONI är Jennies helgkurs för kvinnor, en kurs med såväl samtal och teori som praktiska övningar, med kvinnlig sexualitet i fokus.

Läs mer om YONI här! >>

tunn linje

Mandom, Mod & Morske Män

MMMM är Calles dagkurs för män, en mer stillsam kurs med manlig sexualitet i fokus. Kursen innehåller framför allt samtal och teori, men även en del praktiska övningar, som t.ex. tantriska andningstekniker.

Läs mer om Mandom, Mod & Morske Män här! >>

tunn linje

SEXSIBILITY-COACHUTBILDNINGEN

Sedan 2008 är vi även varit gästlärare på Sexsibility-coachutbildningen, en längre kurs för sexpedagoger, som sträcker sig över tre terminer. Sexsibility-coachutbildningen arrangeras av Lorenzo Stiernqvist på StarSpray.

Två årskullar har vi hållit fyrakurspass för, och 2011 börjar nästa kurs – då vi kommer att vara minst lika aktiva gästlärare som under de första två.

Läs mer om dessa kurser på StarSprays hemsida! >>

tunn linje

Blogginlägg som relaterar till våra kurser:
Sexcoachutbildning – andra gången gillt!
Nu åker vi till Frankrike igen – Tantra på slottet!
Sexsibilityfestivalen – så här blev det!
Denna vecka – Sexsibility-festivalen!
Sexfestival nästa vecka – sista påminnelsen!
Kärlek, Liv & Lust i Expressen!
Sexsibility-festivalen – bejaka livet, kärleken och sexualiteten!
Dags för midsommar nu igen – på Skeppsudden!
Och så blir det kärlekskurs igen…!
Tillbaka från paradiset…
Orgasmskola på YONI-bloggen!
I sista minuten – sexkursinfo ikväll – kom och mingla!
Mer sex i Expressen – våra kurser!
Midsommarfirande på Skeppsudden!
Den moraliska effekten av tantramassage

tunn linje

Om du känner dig nyfiken på våra kurser, läs mer på min hemsida Cirkus Eros.
Om du vill anmäla dig till en kurs, kontakta oss via e-post – info@cirkuseros.nu.

tunn linje

Dekorrand

14 kommentarer på “Våra kurser”


 1. […] Mitt mål är att ha en sådan relation med mina barn att vi pratar – sak samma om det är döden, matlagning eller sex. Jag finner alla områdena intressanta. Känns det inte bekvämt att prata med mig, eller deras far, så finns det vänner omkring och skulle jag plocka in främlingar så skulle det knappast vara skollärare eller RFSU/RFSL utan snarare något sådant här. […]


 2. […] Läs mer om våra kurser här! […]


 3. […] Läs mer om YONI på YONI-bloggen! Läs mer om YONI på Cirkus Eros! Läs mer om våra övriga kurser! […]


 4. […] mer om våra kurser här på bloggen eller på Cirkus […]


 5. […] mer om våra kurser här på bloggen eller på Cirkus […]


 6. […] två, vilket i praktiken var att komma ikapp allt som jag har skjutit framför mig, med firman, vår kursverksamhet, familjen, ekonomi och allt sådant. Valrörelsen var över – nu: arbete. Politiken fick […]


 7. […] Se trailern på NRK:s hemsida! Se hela programmet som vi är med i, på NRK Webb-TV! Läs en av många debattrådar där tittare risar och rosar programmet. Vi omnämns även på tidskriften Cupidos blogg. Läs mer om våra kurser! […]


 8. […] • Besök LELO:s hemsida för mer information! • Läs mer om våra kurser! […]


 9. […] Läs mer om YONI på YONI-bloggen! Läs mer om YONI på Cirkus Eros! Läs mer om våra övriga kurser! […]


 10. […] Och förstås – läs gärna mer om våra kurser! […]


 11. […] kan läsa mer om våra kurser här på bloggen, men betydligt mer och detaljerad information om kurserna får du på vår erotiska hemsida Cirkus […]


 12. […] kan läsa mer om våra kurser här på bloggen, men betydligt mer och detaljerad information om kurserna får du på vår erotiska hemsida Cirkus […]


 13. […] kan läsa mer om våra kurser här på bloggen, men betydligt mer och detaljerad information om kurserna får du på vår erotiska hemsida Cirkus […]


 14. […] Mitt mål är att ha en sådan relation med mina barn att vi pratar – sak samma om det är döden, matlagning eller sex. Jag finner alla områdena intressanta. Känns det inte bekvämt att prata med mig, eller deras far, så finns det vänner omkring och skulle jag plocka in främlingar så skulle det knappast vara skollärare eller RFSU/RFSL utan snarare något sådant här. […]


Kommentarer är stängda.


%d bloggare gillar detta: