Vad andra säger om TantraBlog…

Det är alltid trevligt med positiv respons. Och jag tänkte att om någon nu kan tänkas vilja läsa lite recensioner av min blogg, så lägger jag upp det i sidokolumnen. Men så kände jag mig lite extra skrytsam, och tyckte att det faktiskt förtjänar en egen sida. Så här kommer den.

tunn linje

Tantrabloggen är en av de få bloggar jag läser, och kärlek eller samspel går som en röd tråd genom dina inlägg. Du skriver mångfasetterat och inte sällan med humor.
DigitalHelena

Very thin brown line

Hej,
Vill bara säga tack för att du har så fin blog, du förgyller mitt liv 🙂
Annika

Very thin brown line

Du är den bästa bloggaren på nätet hittills utan tvekan.
Du hamnar i mina favoriter rakt av.
Fortsätt i denna takt.
Mike

Very thin brown line

Den här bloggens förtjänster är i mångt och mycket att den myndigförklarar läsaren. Det finns ett djup och ett engagemang här som sällan nås på annat håll. Dessutom så är det en av få bloggar där man kan läsa initierat och fördomsfritt om det heta ämnet sex, vilket väl torde intressera alla utom de mest bigotta, statsfeministiska och bokstavstroende religiösa.
Soothsayer

Very thin brown line

En intressant människa med ett välgörande öppet sinnelag som motvikt till alla inkrökta som kommer i min väg.
Farmorgun i Norrtälje

Very thin brown line

Den sympatiske och livsbejakande Carl Johan Rehbinder skriver ofta om sådant man inte finner annorstädes. Hög trivselfaktor och intressanta ämnen parade med vackert och sensuellt/erotiskt foto borgar för återbesök.
Thomas Tvivlaren

Very thin brown line

Carl Johan – Du är en mästare på att formulera Dig. Varför är Du ej mitt kära fosterland Sveriges statsminister?
Josef Boberg

Very thin brown line

Modigt om mycket – till och med sex och kärlek 😮
Sophia Blomqvist – Dexion

Very thin brown line

Carl Johan Rehbinder skriver med en mycket vass penna och ägnar en hel del tid åt samhällskritik och politik. Han är en mästare med det svenska språket; han skriver på samma gång enkelt och med sofistikerad träffsäkerhet – han väljer sina ord med stor omsorg förefaller det mig.
En del av hans rent andliga essäer är mycket genomtänkta och träffsäkra, vilket vittnar om en andlig mognad som är ganska sällsynt. Rehbinders antinomism är också hedervärd; han bryr sig inte om samhällskonventioner och politisk korrekthet – uppenbarligen.
Jag rekommenderar en närmare granskning av Carl Johan Rehbinders TantraBlog då det troligtvis är en av de bästa som är skriven på svenska, alla kategorier. Det är åtminstone svårt att inte ha en åsikt eller uppfattning om det Rehbinder skriver om, oavsett om man håller med honom eller inte. Han hemfaller inte heller åt något fikonspråk (till skillnad från undertecknads blogg), vilket gör den läsbar för alla och inte kräver några förkunskaper eller egenskaper hos läsaren utöver ett öppet och kritiskt tänkande.
Gyllene Gryningen

Very thin brown line

Vilket språk & vilken inlevelse i det han skriver. Han har bred repertoar och sticker till där det behövs så det är nog mer än en & annan ”makthavare” som har en gadd i baken.
Go and get them tiger 🙂
Modesty Light

Very thin brown line

Calle är den intressantaste mannen i hela världen!
YONI

Very thin brown line

Lite mer tänkvärt, men väldigt värdefullt, levererar Carl Johan Rehbinder på sin blogg. Hur mår du egentligen? Lite skratt och tänkvärdheter som påminner om det värdefulla och ljusa runt omkring i motsats till att fokusera på de mörka skuggorna, är inte dumt alls, och precis vad doktorn ordinerade.
Opassande

Very thin brown line

TantraBlog skrivs av Calle Rehbinder som skriver tänkvärt om sex, sensualitet och allt möjligt annat. Mycket läsvärd!
Klumpesnusk

Very thin brown line

Blåblodig libertarian tantrapräst – heaven & hell combined
Blogge Bloggelito

Very thin brown line

Jag beundrar Carl Johan Rehbinders engagemang och drivkraft! Han är verkligen en allkonstnär av stora mått: Slagverkare, webdesigner, pedagog, shaman, historieberättare, fotograf, hedning, trebransfar, författare, gycklare, baron och regissör är bara några av de titlar han ger sig själv och jag kan bara hålla med! 2004 anlitade jag honom som shaman till en trumresa. Jag blev otroligt inspirerad av hans skaparkraft. Besök gärna hans kärleksarbete CIRKUS EROS (nu med mina målningar) och hans Tantrablog.
Queendom

Very thin brown line

Å Gud vad den här bloggen är fängslande, spännande och rensande att läsa!
Inte ett uns tillbakahållning eller reducering, precis så fritt som det skall vara.
Och diskussionerna bland kommentarerna är väldigt intressanta att läsa!
Allt du skriver om väcker min nyfikenhet alldeles extra mycket!
Jag älskar din blogg, din rättframhet och dina och Jennies bilder! För första gången någonsin har jag kunnat se ordentligt på en mus (fitta) utan att det känns skamligt eller på något vis “för porrigt”, bara vackert! Äntligen komma lite längre ur min påskrämda prydhetspropaganda som fortfarande har mej i sitt ångestgrepp lite grann.
Så befriande och underbart skön blogg, och ert arbete med Cirkus Eros, det ger mej extra energi och hopp!
Sofie

Very thin brown line

Min ”nya” inriktning är inspirerad en av mina favoritbloggar, TantraBlog, som också skriver om sex, politik o.s.v.
Jag tänker inte ens försöka konkurrera. Jag har inte en suck mot den briljante Carl Johan Rehbinder. Om ni måste välja en blogg, endast en, då är det TantraBlog ni ska välja.
Sådär. Slut på rövslickeriet!
SwedishTeen

tunn linje

Om du vill bidra till skrytsidan får du gärna skriva till mig via e-post – calle@rehbinder.se

tunn linje

Dekorrand


%d bloggare gillar detta: