Världens starkaste fitta!

Tatiata Kozhevnikova

Tatiana Kozhevnikova har världens starkaste fitta. Denna kvinna från Novosibirsk har tränat sina slidmuskler såpass att hon kan lyfta 14 kilo med fittan. Hon använder en glaskula som hon stoppar in i slidan, och kulan är i sin tur försedd med en lina, i vilken hon kan hänga tyngder. I 15 år har Tatiana tränat, och nu har hon alltså världens mest vältränade fitta, något som ska ha renderat henne en plats i Guinness World of Records.

”Efter att jag fött barn blev mina slidmuskler otroligt svaga. Jag läste böcker om Dao och fick lära mig att kvinnor förr i tiden hanterade detta problem med hjälp av träkulor. Jag såg mig om, hittade en glaskula, och stoppade in den i min vagina.”

Med tiden hittade Tatiana på flera kreativa varianter på sin träning, och hängde olika vikter i den andra änden av linan som kom ut från slidan. Med tiden kunde hon lyfta tyngre och tyngre, och nu kan hon alltså lyfta 14 kilo. För att få en idé om hur tungt det är, kan du föreställa dig två papperskassar fulla med tidningar. Eller en jävligt stor gädda. Eller en fullt utrustad mountainbike.

Efter sitt första rekordlyft började hon propagera för att alla kvinnor borde träna sina kön med vikter. Tatiana hävdar att redan efter en veckas träning, fem minuter om dagen, kan man ge såväl sig själv som sin partner märkbart större sexuell njutning. Det är förstås inte nödvändigt att kunna lyfta 14 kilo med muffen för att få ett bättre sexliv, men jag gratulerar i alla fall Tatiana Kozhevnikova för denna udda bedrift.

tunn linje

På vår kurs TantraLila lär vi inte ut just denna spännande konst, men väl en hel del annat för att förbättra och utveckla såväl sexlivet som andra delar av livet. Läs mer på sidan om TantraLila om du är nyfiken på vad vi har att erbjuda!

Kurser med Calle & Jennie Rehbinder!

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Erotik & Pornografi, Kärlek & sex, Sexkurser

Etiketter: , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

11 kommentarer på “Världens starkaste fitta!”

 1. Josef Boberg Says:

  Friska och vältränade könsorgan är nog en utmärkt bra förutsättning för ett LivsBejakande sexliv – som jag ser det. 🙄

 2. tannhauser3 Says:

  Ryssarna har alltid haft viss förkärlek för kettlebells, men detta var ju en ny variant på ämnet träningsmetoder – och visst har ryskorna lite mer, lite extra…


 3. […] [Världens starkaste fitta!] […]

 4. Folke Nybondas Says:

  Jag seglar som överstyrman, och vi fick en ny maskinmästare som också är fartygselektriker men hon är kvinna. Hon studerade tillsammans med min ex sambo. Vi var ju bekanta från tidigare så en kväll frågade jag henne om hon vill ha sex med mig, det passade väldigt bra. Hon är väl kanske litet pojkflicka om man säger det så, hon är varken stor eller tjock men har ganska kraftig häck. Den upplevelsen glömmer jag aldrig för hon är trång ifrån blygdläpparna allt inne så långt som jag kommer. Hon har fött en flicka åt oss men födseln inverkade inte på hennes fitta, bara en liten tid efter förlossningen, men jag tror att hon bryr sej om att vara skön och hon har kraftiga bäckenbottenmuskler och kan också använda dom nu som då. Hon har sköna bröst fastän dom inte är så väldigt stora men inte hängiga heller. Jag tror också att hennes muskler i underlivet hjälper mot kvinnlig inkontinens vid äldre dagar.


 5. […] Hur många kilo lyfter du med fittan? […]

 6. iduringpregnancyElena Says:

  Den världens bästa tränare av ”kärleks” muskuler, Guiness Pristagare Tatyana Kozhevnikova kommer i Stockholm snart! Hon gör två-dagars tränningen för kvinnor och privata lektionen för män. Det skulle bli helt fantastisk! Missa inte 😉 http://intimfitness.com/praktika/live-stockholm.htm
  http://www.tv3play.se/program/69-saker-du-vill-veta-om-sex/307849


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: