Kärlekens 9 språk – workshop i kväll!

Kärlekens 9 språk

Kärlekens 9 språk – Fridhem Helhetscenter, måndag 28 mars 19.00

Ikväll kan du få lära dig flera nya kärleksspråk! Calle och Jennie Rehbinder håller ännu en öppen tantrakväll på Fridhem Helhetscenter, och kvällens tema är kärlekens 9 språk! Kom och ta del av vår unika förklaringsmodell av alla de olika kärleksspråk som vi människor använder oss av när vi möter dem vi älskar – våra vänner, makar, barn och andra i vår närmaste krets.

Vi är alla individer, vi är olika och vi uppskattar och ger uttryck för kärlek på väldigt olika sätt, och vi vill ha kärlek på olika sätt. Somliga föredrar att bekräfta andra, och bli bekräftade själva, med kärleksord, andra med gåvor, somliga med praktiska handlingar, vissa med djupa samtal, och en del med fysisk beröring – eller sex.

Om du lär dig att känna igen dina egna primära kärleksspråk, och även att använda de kärleksspråk din partner, dina barn och vänner använder, så har du fått ovärderliga nycklar till att få dina närmaste att känna sig precis så älskade och uppskattade av dig som du önskar.

Under vår kurskväll på Fridhem fördjupar vi oss i de olika språken – förutom teori gör vi också en del lekar och övningar för att ytterligare förstå de 9 språken. Du får kraftfulla verktyg för att bli mycket bättre på att både förstå och kommunicera med din omvärld.

Vi varvar teori med praktik – enkla och roliga kommunikationsövningar som du kan ha stor glädje av i alla dina relationer. Vi ger också utrymme för reflektion och samtal. Inga förkunskaper krävs. Fysisk nakenhet praktiseras ej denna kväll.

Du kan komma ensam, eller med partner – eller med ett gäng kompisar. Det krävs ingen föranmälan – du kan bara droppa in.
Men det är trevligt att få veta om du tänker komma, för vår planerings skull – så vet du säkert att du tänker dyka upp, eller har några frågor, så får du gärna kontakta oss.

tunn linje

Pris:
250 kr per person

Tid:
Måndag 28 mars 19.00-22.00
Kom gärna lite innan, så vi faktiskt kan börja 19.00.

Plats:
Fridhem Helhetscenter
Fridhemsgatan 41 (Kungsholmen, Stockholm)
Kod: 1945
Närmaste T-bana Fridhemsplan, uppgång S:t Eriksg./Flemingg.

För mer information:
e-brev: info@cirkuseros.nu
Mobil: Calle 070 – 79 76 333, Jennie 070 – 285 10 91

tunn linje

Kärlekens 9 språk på Södra Latins Gymnasium

Vi har nyligen hållit föredrag på temat Kärlekens 9 språk på Södra Latins Gymnasium, och fler föredrag är på gång – kontakta oss gärna om du vill att vi ska komma och hålla föredrag på din arbetsplats, din organisation, din skola. Dessa språk gäller alla man vill ha en positiv kommunikation med.

tunn linje

Charlotte Rudenstam har skrivit om oss och våra kärleksspråk på sin blogg: Rehbinders 9 kärleksspråk

Du kan läsa mer om våra kurser här på bloggen, men betydligt mer och detaljerad information om kurserna får du på vår erotiska hemsida Cirkus Eros. Välkommen!

Gudomlig Njutning

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Andlighet, Kärlek, Kärlek & sex, Livsåskådning, Samhälle, Sexkurser, Sexkurser, språk, Tantra

Etiketter: , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

8 kommentarer på “Kärlekens 9 språk – workshop i kväll!”


 1. […] Kärlekens 9 Språk […]


 2. Jag önskar jag bodde närmare.

  Nu till något helt annat.
  Jag tänkte att det vore intressant att lista alla aktiva, svenska sexbloggar, bara för att se hur många vi kan hitta! Jag vet att lustbloggar.se finns, men jag tror inte alla sexbloggare är med där. Du har precis blivit länkad, och det vore kul om du kunde tipsa mig i kommentarsfältet om fler sexbloggar.

 3. Bengt Says:

  Varför informerar inte RFSU om tantra och tao?
  De är ju ett riksförbund för sexuell upplysning, de borde upplysa om alla sexuella språk och inriktningar.


  • RFSU är en lite speciell nöt att knäcka. Jag har varit medlem i flera år, och har deltagit i en del seminarier och kafékvällar, och jag gillar verkligen företelsen RFSU, idén med RFSU. På samma sätt om jag verkligen gillar idén med porr – men verkligheten är betydligt tråkigare än man skulle kunna hoppas på.

   Jag upplever RFSU just nu som befinnande sig i en identitetskris, ett ideologiskt vakuum, där man å ena sidan vill vara lite edgy, lite framåt, men samtidigt har RFSU i högre grad än de själva inser låtit sig influeras av den alltmer hårdnande tidsandan, med mer och mer moralism, mer och mer sexfientlighet och neurotiska fixeringar vid sexualitetens allra värsta uttryck.

   Det betyder att RFSU har blivit försiktiga, alldeles för försiktiga, i ambitionen att fortsätta kunna få vara betraktade nästan som en myndighet, politiskt korrekta och respektabla. Och i denna önskan har man böjt sin rygg bakåt så hårt att huvudet slagit i golvet. Och där står RFSU nu, i brygga, och vet inte hur de ska komma upp, eller om de ens vågar försöka komma upp; tänk om någon blir arg?

   Tyvärr handlar sexualupplysning nästan ständigt om farorna och riskerna, och hur man ska skydda sig mot dem. Ingenting om hur sex kan bli roligare, rikare och mer tillfredsställande. Ingenting om hur sex kan vara helande, terapeutiskt, heligt och magiskt, omtumlande på alla nivåer och ett sätt att ta makten över sitt liv.

   Så det får vi fria aktörer göra, vi som är entrepenörer i klassisk folkbildningsanda, vi som brinner för upplysning, förbättrad livskvalitet och ökad medvetenhet.

   Förhoppningsvis kan RFSU ta lite inspiration av detta i framtiden, och lossna lite ur sin ram.

 4. Bengt Says:

  Jag håller med dig i din beskrivning av RFSU.
  De svarar inte ens på mina mejl längre, när jag tar upp frågan.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: