Snart dags för Sexsibilitycoachutbildningen igen!

Sexsibilitycoachutbildningen

Det är nu dags för tredje årskullen i den helt unika och revolutionerande utbildningen Sexsibility-coachutbildningen, arrangerad av Lorenzo Stiernqvist och hans företag Starspray. Nästa kurs börjar den 24 februari i år, och det finns fortfarande plats för några studenter.

Utbildningen är inspirerad av tantra och tao, men också av helt nutida tekniker och attityder gällande sexualitet och relationer. Kursen handlar inte bara om att få ett bra sexliv, utan att uppleva livet på ett nytt sätt. Målet är att du ska känna dig mer levande, kunna njuta mer, säga ja till livet – och sedan kunna stödja andra att uppleva samma sak.

Tolv långa kurshelger, uppdelat på tre terminer, ger dig möjlighet att verkligen gå på djupet, träna på att våga vara nära, släppa på skam, skuld och blockeringar, så att du får mer tillgång till din inre värld och kan möta andra på en djupare, innerligare nivå, med mer närvaro och livslust.

Du möter ett Dream Team av lärareJohan Ekenberg, Hariprem & Gitama, Ylva Franzén, Anam & Charlotte Norell, Lorenzo Stiernquist, Barbara Carrellas, m.fl. – alla dessa lärare gästspelar vid ett eller flera tillfällen för att ge deltagarna en mängd olika kunskaper och erfarenheter inom detta gränslösa fält.

Lärare på Sexsibilitycoachutbildningen

Även denna gång är vi med som gästlärare, på samma sätt som de båda föregående kurserna. Vi håller två kurshelger, en i vår, då vi riktar in oss på sexuell urkraft, med djuriska drifter, kraftdjur, trumresa, trumdans, kroppsmålning m.m., och under den andra kurshelgen i höst, kommer vi att fokusera på hängivenhet, ceremonier och Helig Magisk Sex. Om du går denna kurs, så kommer du att få uppleva dessa spännande kurspass du också! Skillnaden på detta och våra ordinarie kurser är att med en sådan grupp så kan vi dra på mer, komma mycket längre, och förmedla mer intensiva upplevelser, insikter och höjdpunkter.

Utbildningen syftar till att deltagarna ska bli erfarna lärare, ledare eller terapeuter inom sexualitet och närhet. Måle är att du ska kunna släppa på många av dina egna blockeringar och hämningar, och lära dig hur man gör för att känna sig mer levande, hur man får ett fantastiskt sex- och kärleksliv och hur du också ska kunna guida andra att också hitta dit. Ett väl fungerande kärleksliv smittar av sig på allt annat i livet. Ett bra sexliv höjer livskvaliteten, hälsan och allmäntillståndet.

Sexsibilitycoachutbildningen

Utbildningen är öppen för alla som är intresserade av intensiv personlig utveckling, men vänder sig i första hand till dig som vill arbeta med andra kring sex och närhet t.ex. som Sexsibility-coach, coach inom andlig sexualitet, sexcoach, sexrådgivare, sexterapeut eller liknande. Om du redan arbetar som sexolog, terapeut, andningspedagog, coach eller med någon form av kroppsbehandling kan du integrera det du lär dig under utbildningen med den verksamhet du redan bedriver idag. På så sätt kan du ge ett bättre stöd till dina klienter som har problem kring sexualitet och närhet. Dessutom kan du som Sexsibility-coach hitta nya målgrupper att vända dig till.

starspraybanner_1

Kolla in dessa länkar:
Sexsibility-coachutbildningen
Starspray
Tre små filmer där tidigare deltagare beskriver Sexsibility-coachutbildningen.

Lorenzo Stiernqvist på FaceBook

Och förstås – läs gärna mer om våra kurser!

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Andlighet, Ceremonier, Frihet, Healing, Kärlek, Kärlek & sex, Kroppsmålning, Samhälle, Sexkurser, Sexkurser, Tantra

Etiketter: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

8 kommentarer på “Snart dags för Sexsibilitycoachutbildningen igen!”

  1. Bengt Says:

    Jag tror att Sexsibility-coacher tillhör de pionjärer som är med och bygger upp en helt ny grön ekologisk, erotisk fantastisk värld.


  2. Hej, länkarna till ovan är blockerade, sidorna är förbjudna, nått är helt fel.

    Är deras hemsida av stängd, blockerad tro ..?

    MVH.
    LASSE


  3. Sex är en naturlig drog som är gratis och kan bota en massa konstigheter om man ser till att det är naturligt och accepterat.


Lämna en kommentar