2011 – det bästa året i världshistorien!

GOTT NYTT ÅR 2011

GOTT NYTT ÅR PÅ DIG, du som läser min alltjämt hyfsat långrandiga blogg. Jag önskar dig ett fantastiskt år 2011 – det bästa någonsin, förstås! Världen blir faktiskt vackrare och vackrare, bättre och bättre, för varje år som går, med färre krig, färre svältande, högre välstånd, och ett allt bättre liv för fler och fler på vår lilla planet. Jag är med andra ord optimistisk.

Mina förhoppningar inför detta år är stora, men inte överdrivet utopiska. Vår pedagogiska verksamhet med kurser, föredrag och skrivande kommer att expandera under 2011. Vi har redan fyllt flera kurser, och kommer återigen att komma till Frankrike för att hålla vår allra mest spektakulära, tantriska upplevelse- och njutarkurs Livets Goda.

Vårt nu ett år gamla företag, Rehbinder & Rehbinder HB, kommer att blomstra och växa, och vi kommer att få fler intressanta uppdrag och aktiviteter kopplade till företaget. Fler kurser förstås, men också andra uppdrag – jag hoppas på fler betalda skrivaruppdrag, och även fler fotouppdrag. Kanske en bok, kanske en utställning. Det får tiden utvisa.

2010 års största överraskning, att jag blev värvad till att vara med och starta ett nytt politiskt parti, Liberaldemokraterna, kommer förstås att bära frukt under 2011 – vi kommer att få ihop såväl de 1.500 underskrifter som krävs för att bilda ett parti, vi kommer att presentera ett manifest, och vi kommer att bli klara med ett fullödigt partiprogram under våren – och vi kommer att äga Almedalsveckan i sommar.

TantraBlog 3 år!

Den här bloggen har nu funnits i drygt tre år (jag startade den på julafton 2007), och det har blivit ett och annat skrivet och läst genom åren. 360 bloggposter, vilket alltså i snitt är ungefär en bloggpost var tredje dag. Jag är stapplande nära 500.000 läsare (kanske ramlar den halvmiljonte in under dagen…), har fått över 6.600 kommentarer – men framför allt har denna min blogg öppnat dörren till helt nya bekantskaper, helt nya diskussionsmöjligheter, och helt nya möjligheter att nå ut till en större mängd människor.

Och detta är bara början. Jag har massor med underbara planer och önskningar, kreativa projekt och härliga idéer, resor jag vill göra, saker jag vill skapa, ett och annat jag vill köpa, människor jag vill träffa, upplevelser som berikar mig och kunskaper som görmig klokare – det sista kan vi alla behöva mer av lite till mans.

Du är en del av min vision.

Det faktum att du just nu sitter och läser min text om 2011, är en del av min övergripande vision att engagera, inspirera, väcka upp, medvetandegöra och levandegöra människor i min omgivning. Om du känner dig det minsta inspirerad av att läsa något av det jag skrivit, så har jag lyckats med något som jag tycker är viktigt.

Liberaldemokraterna

Parkurser med Calle & Jennie Rehbinder, Cirkus Eros

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Bloggar, demokrati, Internet, Kärlek, Kärlek & sex, Kultur, Livsåskådning, Politik, Sexkurser, Sexualpolitik

Etiketter: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

12 kommentarer på “2011 – det bästa året i världshistorien!”


 1. Hörde du Caroline af Ugglas i P1 före jul? Härligt livsbejakande, sångbejakande och sexbejakande budskap!

  Jag bloggade om det här:
  http://lakonism.blogspot.com/2011/01/lat-2011-bli-ett-ar-med-mer-livsgladje.html

  Gott nytt 2011 också! 🙂

 2. tannhauser3 Says:

  Önskar dig ett gott 2011 – vi må ha olika politiska åsikter i en del enskildheter, men lustigt nog sammanfaller de väldigt ofta. Jag kommer med spänning, tillförsikt och stort intresse följa det Liberaldemokratiska partiets karriär i år, och betraktar dig som lite ”riksdagskandidat” eller representant för det. Redan den rätt mossige Carl Bildt sade ju i s-i-t-t nyårstal i DN att ”yttrandefriheten sitter djupt i våra politiska gener” vilket man väl måste hålla med om. Det var tänkt som ett försvar för den liberala tanken, om inte annat, trots att det kom ifrån de konservativa.

  Nu, tror jag, skall jag odla min egen trädgård, och skriva om Spike Jones såsom en av Lokes utvalda, eller något…

 3. robertalmgren Says:

  Tack för en fantastisk blogg och god fortsättning. Jag följer även (L) med stort intresse och det är inte omöjligt att jag hakar på!

  Namaste!


 4. Ska bli spännande med liberaldemokraterna. Äntligen ett frihetligt borgerligt parti, måhända, som kan samla alla vilsna själar som inte trivs med Alliansen. Själv hoppas jag på att få till ännu en CD i år. Lycka till er båda, Calle och Jennie!


  • Kul – lycka till med musiken!

   Hur borgerligt partiet blir återstår att se. Liberalt blir det, helt klart, men var det ställer sig på en höger-vänsterskala är svårt att säga.
   Om man kollar The Political Compass, så använder man sig där av två korsande skalor – vänster/höger, och totalitär/frihetlig.
   Att vara liberal är framför allt att lägga sig långt åt det frihetliga hållet, sen kan höger-vänsterskalan diffa lite.
   Dessutom, om man ska vara lite historiskt petig, så kommer själva höger-vänster-uppdelningen från ett parlament där de konservativa satt på höger sida, och liberalerna på vänster sida.
   Liberalerna var de första vänster, med andra ord.

   Sen att jag personligen har varit mer höger hela mitt liv är liksom en annan sak. Den andra skalan är viktigare, ochpå den är jag helt klart skarpt åt det frihetliga hållet, och har alltid varit.

   • tannhauser3 Says:

    roligt det där med the political compass, och dess koordinatsystem, eller två axlar. Förmodligen skulle det gå med än fler, men fyrdimensionella (eller högre…) rum är svåra att visualisera… Tänker på skillnaden mellan Krapotkianer och Bakunianer, om vi ska begränsa oss till anarkister och vänsterkanten. Harry Järv, fd spaningskompanichef under Andra världskriget, senare vice Riksbibliotekarie i Sverige, och mycket konservativ – hos de kulturkonservativa – brukade alltid vresigt säga ”kom ihåg att jag är Krapotkian – inte Bakunian” så snart hans egna politisk sympatier kom på tal, och så säger även jag..


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: