En månad kvar till valet! Nu måste vi synas!

Piratdekorerad Volvo Duett

Det är en månad kvar till ödesvalet 2010. Många, inklusive flera riksdagspolitiker, har insett att Piratpartiet inte nödvändigtvis behöver betraktas som en konkurrent som ska nedkämpas, utan som en värdefull resurs med ovärderlig kompetens, en potentiell samarbetspartner i Riksdagen.

Men vi syns fortfarande mer internationellt än vi syns i Sverige. Det är förvisso trevligt att vi får erkännande utomlands, men det vinner oss inte så många röster i valet. Vi måste synas mer än vi gör. Vi behöver delta mer i det offentliga samtalet, synas mer i valrörelsen, göra oss hörda och sedda. Ett sätt att synas är att se till att så många som möjligt får bli exponerade för vår logotyp. Ren reklam, alltså – genom kläder, pennor, knappar, dekaler, ballonger, flaggor, muggar, väskor och annat.

En fantastiskt bra sorts reklam är bildekaler. Jag har puffat för det tidigare här på bloggen då jag visade hur tjusig min egen röda Volvo blev, med piratdekaler och slogans. Och jag har verkligen fått bekräftelse på detta – överallt pekar folk, ler, vinkar, gör tummen upp. När bilen står parkerad stannar folk och tittar, kommenterar. Bra grej, med andra ord. Anna Troberg uppmuntrar också till detta på sin blogg.

En positiv effekt av bildekaler är att det blir en rörlig affischtavla, som syns på många ställen. En bil som rullar mycket, syns överallt. En bil kommer att verka som flera – och flera bilar verkar som jättemånga. Ju fler bilar vi dekorerar, desto mer synliga blir vi.

Piratvolvon

Så jag uppmanar nu dig – om du är en aktiv pirat, eller bara gillar Piratpartiet, och du har en bil – dekorera din bil med piratloggor! Kontakta Johan på Piratshoppen, så kan han hjälpa dig, helt kostnadsfritt. Dekalerna subventioneras av partiet. Om du vill. Du får förstås gärna betala för produktionskostnaden, men det är alltså inte obligatoriskt. Det viktigaste är att Piratpartiet syns överallt.

Pirat-dekorera din bil! NU!

Pirat-Volvo

Pirat-Honda

Pirat-Mercedes

Pirat-Mercedes

Pirat-Passat

Pirat-Mazda

Pirat-AUDI

Pirat-AUDI

Piratambulans

Pirat-Toyota Celica

Pirat-japan

Pirat-Mercedes

Pirat-PV

Pirat-PV

Piratbilar

tunn linje

Att Piratpartiet kommer in i Riksdagen är faktiskt akut, och oerhört viktigt för att bevara demokrati, kunskap, kreativitet, rättssäkerhet, allmänmänskliga rättigheter och personlig integritet.
Piratpartiet behövs i Riksdagen!

pirat_blogbanner

Dekorrand

Explore posts in the same categories: demokrati, Piratpartiet, Politik, Reklam, Samhälle, Yttrandefrihet

Etiketter: , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

7 kommentarer på “En månad kvar till valet! Nu måste vi synas!”


  1. […] This post was mentioned on Twitter by Piratbloggar, Carl Johan Rehbinder. Carl Johan Rehbinder said: En månad kvar till valet! Nu måste vi synas!: http://wp.me/p9Ztx-2jH […]


  2. […] är det en månad kvar till valet. En månad kvar att kampanja på. En månad kvar att försöka få ut vårt […]


  3. Piratdekaler på bilar är mycket bra. me like

  4. Gubben Says:

    Bra sätt att hålla lite ordning på er 😀


  5. Om popvox.se kommer in i Kommunalvalet i Stockholm 2010 kan folk göra sin röst hörd i 4 år…dessa politiker har slutat att lyssna på människor i Stockholm Stad för länge sen…se bara på rivningen av Aspuddsbadet! 12000 namnunderskrifter som lämnades in till Stadshuset, demonstrationer av såväl äldre som ungdomar som barnfamiljer. Popvox.se är din chans att göra din röst hörd i 4 år och målet är att få en vågmästarroll samt skapa en ny IT-plattform genom e-demokrati. Rösta på de frågor som intresserar dig och faktiskt, hör och häpna, kunna lägga era egna politiska förslag om så önskas. Popvox.se är ett komplement till dagens representativa demokrati. På valdagen , tag en vit lapp och skriv POPVOX / Fredrik


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: