Sparka in mig i Riksdagen!

Calle i plenisalen i Riksdagshuset

Du som läser min blogg, och tycker att det är inspirerande läsning, att du gillar vad jag skriver, såpass att du faktiskt tycker att jag borde bli en riksdagsledamot på riktigt – du kan göra flera olika viktiga insatser för att hjälpa mig med det.

Så vad kan du göra för att stödja mig? Du kan skriva om Piratpartiet, puffa för mig på din blogg, på Facebook eller andra sociala nätverk, gå med i min Facebook-grupp, och naturligtvis rösta på Piratpartiet (kryssa gärna mig – jag finns med på alla Piratpartiets riksdagsvalsedlar i hela landet!) Och du kan faktiskt också göra något som jag verkligen skulle värdesätta – du kan sponsra mig – skänka lite pengar till min kampanjkassa.

Kampanjande Calle

Just nu lägger jag all tid och energi på valkampanjen, och har i praktiken inga andra uppdrag alls före valet. Jag har alltså inga inkomster förrän i november. Så ovissheten präglar min tillvaro, på alla plan. Detta har jag förstås valt, helt på eget initiativ, och det skulle aldrig falla mig in att beklaga mig. Men du kan göra livet lite lättare för mig.

Ditt stöd är oerhört värdefullt.

Visitkort för riksdagsledamot

Om du tycker att jag är rätt person att representera dig och Piratpartiet i Riksdagen, och tror att jag kan göra nytta i Riksdagen (om du vill se mig i talarstolen i plenisalen, på riktigt) – donera gärna till min kampanjkassa. Vad som helst från några kronor till massor av pengar går bra. Du stödjer mig på det sätt du själv tycker passar bäst.

tunn linje

Du kan sätta in pengar på mitt personkonto på Nordea;
4051 00 35759
Om du är utomlands använder du följande kontonummer:
SE78 3000 0000 0405 1003 575
Swift: NDEASESS
Om det av någon anledning inte funkar med bankkontot, så har jag också ett Plusgirokonto:
35 30 58-1
Som mottagare räcker det att du skriver Calle Rehbinder.

tunn linje

Det allra viktigaste är dock att du lägger din röst på Piratpartiet i höst, alldeles oavsett om du gillar mig eller ej. Det är absolut nödvändigt. Piratpartiet behövs verkligen i svensk politik. Nu.

Calle med piratflagga framför Riksdagshuset

Foton: Jennie Rehbinder, Jonathan Rieder Lundkvist

tunn linje

Att Piratpartiet kommer in i Riksdagen är faktiskt akut, och oerhört viktigt för att bevara demokrati, kunskap, kreativitet, rättssäkerhet, allmänmänskliga rättigheter och personlig integritet.

pirat_blogbanner

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Bloggar, Dagstidningar, demokrati, Internet, Lagstiftning, Media, Personligt, Piratpartiet, Politik, Reklam, Samhälle, Yttrandefrihet

Etiketter: , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

11 kommentarer på “Sparka in mig i Riksdagen!”


 1. Ha, jag funderade just på hur du lyckats smyga in i plenisalen – det är ganska restriktivt med tillgången dit. 🙂

 2. MrPerfect72 Says:

  Jag oenskar dig lycka till aeven om jag tycker det ser moerkt ut just nu trots att ni har flera viktiga punkter som foertjaenar uppmaerksamhet.

  Kanske ni skulle ha en lite annan taktik aen den nuvarande med att assossiera partiet med dragandet fram och aater av foerhuden till Mangateckningar av barn? Ett tips i all vaelmening som kan goera att folk vill bli assoccierade med partiet. Du kan radera det om du vill.

  Valsamverkan vore ju en annan vettig ide om ni verkligen menar att att ni vill komma in i riksdagen.

  Tjingeling. 😉

 3. xzpq Says:

  Det är ju snart dags för valaffischering! Det brukar vara en speciell starttidpunkt för dessa. Har sett att Fi har tjuvstartat. (Vid Sergels Torg.) Men överenskommelsen kanske bara gäller riksdagspartierna?
  De etablerade partierna brukar däremot tjuvhålla de bästa platserna i förväg med affischplankens baksida utåt, och så vänder de dem senare. Lite fult!

  Jag utgår från att PP har en affischeringsstrategi klar, men tänkte ändå ge dessa tips, eller vad man skall kalla det.

  Kryss från mig får du med största säkerhet! (Har fram t.o.m. förra riksdagsvalet röstat M. Men inte i år!)

 4. Camilla Lindberg,fp Says:

  Halloj Calle! Vilka fina bilder!!!Ser fram emot att ha dig i samma korridor…
  Stor kram på dig och Jennie!
  Camilla


 5. […] bloggposter som rör Piratpartiet och min kandidatur: Sparka in mig i Riksdagen! Tankebrott – en grov kränkning mot demokratin En demokratisk revolution En välinvesterad röst […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: