Apropå inkompetenta ministrar…

Beatrice Ask

tunn linje

Piratpartiet behövs i Riksdagen!
Det är faktiskt akut, och extremt viktigt för att bevara demokrati, kultur, kunskap, kreativitet, rättssäkerhet, allmänmänskliga rättigheter och personlig integritet.

pirat_blogbanner

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Censur, demokrati, Erotik & Pornografi, Kärlek & sex, Lagstiftning, Piratpartiet, Politik, Samhälle, sexualbrott, Yttrandefrihet

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

9 kommentarer på “Apropå inkompetenta ministrar…”

 1. Tee Says:

  Trist att fokusera på motståndarens fel istället för att lyfta sina egna styrkor. Klassisk politiker metod.
  Underskatta inte oss här ute.


  • Var inte så surmulen nu, Tee.
   Ha lite humor istället.
   Det ÄR en rolig bild.

   Med andra ord – ingen underskattar någon.

   Politik är att arbeta för ett visst ideologiskt mål, och ibland när man arbetar FÖR saker och ting, så innebär det att man stöter på motstånd, så att man faktiskt måste arbeta MOT något.

   Att identifiera vad man är MOT kan ibland ge mer klarhet i vad man är FÖR.

   Beatrice Ask har särskilt det senaste halvåret utmärkt sig för sin bedövande inkompetens och totala brist på respekt för rättssäkerhet, och det måste naturligtvis lyftas.

   Som jag har fått höra av människor som känner Ask, så är hon en jättegullig och supertrevlig liten ”kaffe- och bulltant”, som är väldigt omtyckt och populär bland sina kollegor, men som egentligen borde vara gruppledare för Moderaterna – för då skulle hon verkligen kunna komma till sin rätt. Men i Riksdagen är det inte alltid kompetens som styr vilka uppgifter man får, alldeles uppenbarligen.

   Och det måste självklart lyftas fram. Hon ska bytas ut, eftersom hon är livsfarlig som justitieminister.

   Beatrice Ask är alltså rätt person – på fel plats.


  • Plus att hon faktiskt fortfarande försvarar den lagen som alla andra fattar är helt vansinnig.

   Med andra ord är bildtexten högst relevant.

   Sen kan man ju ifrågasätta Asks omdöme även på andra områden – hallå! Kolla tröjan! Vem sätter frivilligt på sig en sådan?

   🙂

 2. Tee Says:

  Ok, viss har du rätt i att projicera sina argument på problemet skapar förståelse för nämnda argument. Jag är bara så spyfärdig på tex. fru Sahlin som BARA ägnar sig åt hån o spe. Tyvärr så förstärker ju hennes sneda hånleende och söder-dialekt själva håneffekten. Vad gäller fru Ask så hoppas jag i min villfarelse att alla någotsånär tänkande människor redan har avfärdat henne som lämplig i maktposition. Även om hon har hamnat lite fel i organisationen så borde hon ju kunna inse när något skitit sej. Damen är ju utom all räddning.


  • Att Mona Sahlin inte har något annat att komma med är ju för att… hon inte har något annat att komma med, helt enkelt.

   Beatrice Ask är säkert inte bortom all räddning, men lite time-out skulle nog sitta fint. Och så ska hon förstås inte vara justitieminister om hon vågar sticka fram näsan igen…


 3. […] Apropå inkompetenta ministrar… […]

 4. Gan Says:

  Jag blev positivt överraskad av Beatrice Ask när hon kommenterade internutredgningar inom polisen. Jag hade faktiskt väntat mig att hon var den som inte skulle ha något emot att polisen var ansvariga för interna undersökningar när polisen är involverade, men hon var överraskande nog FÖR att detta skulle skötas av en oberoende organisation.


  • Ja, vad ska man säga? Även en blind höna hittar ibland korn, och vad gäller just polisen har Beatrice Ask emellanåt faktiskt visat en sund skepsis.

   Eller som det står i Havamal:
   Ingen är så bra,
   att ej brist han äger,
   eller så dålig, att till intet han duger.


 5. […] är verkligen viktigt att Piratpartiet kommer in i Riksdagen nu. Vi behövs där – om detta råder ingen tvekan. Att rösta på Piratpartiet är helt enkelt en mycket […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: