Hej Pirat! Visa vem du är och vad du står för!

Piratfamiljen

Piratpartiet har en egen butik – Piratshoppen som erbjuder en fantastisk mängd roliga, snygga och billiga grejer som man kan förgylla vardagen med, och framför allt göra Piratpartiet mer synligt med. Allt från flaggor, vimplar, handdukar, slipsar och muggar till t-shirts, pennor, nyckelband, väskor och ballonger. Fina grejer av hög kvalitet som du kan använda varenda dag.

Mugg, pennor, keps

Det handlar om varumärkesetablering. Vi måste göra Piratpartiet mer synligt för gemene man, överallt. Folk ska fan inte kunna sticka ut näsan genom dörren utan att de får se en lila munkjacka med PP-tryck på, en PP-flyer i handen och lila flaggor på torget. Eller som Rick Falkvinge beskrev det i ett av sina funktionärsbrev – nu ska vi ut och måla Sverige lila!

Lila piratskjorta med lila slips och slipsnål

Piratpartiet har inte en stor reklambudget, som de etablerade partierna har. Vi har dock något som är det allra värdefullaste för ett politiskt parti. Vi har aktivister. Aktiva medlemmar, fans, supporters, sympatisörer. Och vi kan göra ett fantastiskt arbete tillsammans för att sätta Piratpartiet på kartan ordentligt.

Pirattröjor

Pirattröjor

En effektiv metod att synliggöra Piratpartiet är just att alla vi som stödjer partiet på ett eller annat sätt markerar det. Kanske diskret, med en liten pin, eller en penna med loggan. Eller stort och synligt på långt håll – bilreklam, lila t-shirts med tryck, flaggor och banderoller. Alla sätt är bra. Så länge vi hjälps åt att göra Piratpartiet så synligt som det bara går under de här månaderna vi har kvar till riksdagsvalet.

Laptopväska

En pirat utan dator är ingen äkta pirat. Och helst ska det förstås vara en laptop, så att man aldrig behöver vara AFK. Men då måste man förstås ha den fina datorväskan! Den är av ovanligt hög kvalitet, med massor av fack och fickor, och piratsymbolen broderad på framsidan. Snyggt!

Slipspirater

Och gillar du inte t-shirts, så finns det skjortor, slipsar, munkjackor – eller andra accessoarer som kan göra partiet mer synligt i vardagen. Själv brukar jag numera alltid ha med mig en sån där snygg tygkasse med stort PIRATPARTIET-tryck på när jag går och handlar. Om vi alla gör likadant – tänk dig tiotusentals pirater som bär runt på sådana kassar – så gör vi partiet ännu mer synligt!

Piratkasse

Självklart är det också alldeles underbart om vi pirater som anordnar politiska möten, informationsbord, demonstrationer, debatter m.m., faktiskt har med oss lite trevliga saker som vi kan sälja eller ge bort – foldrar, pennor, ballonger, dekaler, tygmärken, t-shirts, nyckelringar, rockslagsmärken, pins och annat skoj. Ju mer desto bättre!

Så, Pirater! Ut och måla Sverige lila!

Piratprylar

tunn linje

Besök genast Piratshoppen och beställ massor av snygga grejer!

Samtliga foton av Jennie Rehbinder

tunn linje

Att Piratpartiet kommer in i Riksdagen är faktiskt akut, och oerhört viktigt för att bevara demokrati, kunskap, kreativitet, rättssäkerhet, allmänmänskliga rättigheter och personlig integritet.

pirat_blogbanner

Dekorrand

Explore posts in the same categories: demokrati, Familjen, Fildelning, Internet, Kärlek, Piratpartiet, Politik, Samhälle

Etiketter: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

12 kommentarer på “Hej Pirat! Visa vem du är och vad du står för!”


 1. […] Calle Rehbinder (och hela familjen faktiskt — Jennie, Leonard, Indra och Caspian!) visar glatt upp hur snygga saker som numera finns shoppen i bloggposten Hej Pirat! Visa vem du är och vad du står för!. […]

 2. OlofB Says:

  Underbart reportage! Ska köpa mer än jag redan gjort 😉


  • Det tycker jag att du gör rätt i!

   Köp MASSOR med piratprylar, ge bort i present, häng upp synligt, ha på dig, bär runt på!

   PIRATPARTIET ska vara synligt ständigt, överallt!


 3. me like, du har fått länkkärlek av mig

 4. Josef Boberg Says:

  All lycka till med att göra Sverige LevAnde färgglatt ❗

 5. Lars-Erick F Says:

  En sak, betr klara färger, är varför jag inte ser ditt namn CJR, på Väljarkontraktetet.

  http://nejtilldatalagring.blogspot.com/

 6. Fisso Says:

  Vill inte på något vis vara taskig vilket jag kanske är ändå nu när jag säger detta men fan vilka fula prylar!


  • Ja, det är ju förstås en smaksak, men kampanjgrejer för politiska partier brukar tyvärr sällan vara särskilt eleganta och smakfulla.
   Grejen är att de ska synas, dra uppmärksamheten till sig.
   Och det tycker jag att de gör – vilket är huvudsaken.
   Många pirater med egen smak gör på eget sätt istället, med egna lila skjortor och andra kombinationer.
   Jag tycker personligen att en del prylar är jättesnygga, som t.ex. våra små pins.
   Munkjackor är sällan snygga över huvud taget, men de är sköna!
   Och ballongerna är supersnygga! 🙂


 7. […] behöver delta mer i det offentliga samtalet, synas mer i valrörelsen, göra oss hörda och sedda. Ett sätt att synas är att se till att så många som möjligt får bli exponerade för vår logotyp. Ren reklam, […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: