Gott Nytt År, önskar Calle med sin TantraBlog!

Det har varit ett händelserikt år. 2009 har inneburit stora skiften, mycket utveckling och nya situationer i livet – definitivt för mig personligen, men även för många i min bekantskapskrets, och vågar jag påstå, för världen som helhet. Så här i slutet av året är det spännande att göra lite bokslut, titta på vad som har hänt, och även se framåt, inför nästa solvarv.

TantraBlog har fyllt två år, och det är kul. Drygt 260 inlägg, nästan 321.000 besök, 4.300 kommentarer. Grym aktivitet, alltså. Bloggen har också inneburit långt mer än jag vågade hoppas för mig rent personligt, som en otroligt effektiv kanal för mina tankar, men också för konstruktiva samtal och diskussioner. Bloggen har även öppnat helt nya möjligheter på andra nivåer. TantraBlog har givit mig helt nya kontakter, nya vänner, nya upplevelser och nya sammanhang.

Vad önskar jag mig inför 2010? Ja, det är en lista med många möjligheter. Jag skulle egentligen vilja göra en mer noggrann redogörelse för vad jag har för visioner för det kommande året, men vi ska ha nyårsfest ikväll, så jag måste tyvärr begränsa mitt skrivande idag. Så detta är i all korthet vad jag önskar mig för 2010. Jag tänkte först numrera mina önskningar, men jag inser att de faktiskt inte går att rangordna. De är viktiga allihop, och de samverkar intimt. Och jag har säkert glömt något viktigt, som jag kommer att minnas i morgon eller nästa vecka. Så kan det gå.

tunn linje

piratpartiet_vagskylt

Piratpartiet in i Riksdagen. Detta är något jag önskar mig av väldigt många anledningar. Rent personligt har jag investerat en hel del energi, tid och vilja i Piratpartiet, och framför allt de idéer som bär Piratpartiet framåt, den radikala förnyelse av det politiska tänkandet som Piratpartiet faktiskt står för. Så – alldeles oavsett på vilket sätt jag blir inblandad personligen (som riksdagsledamot – eller som något helt annat), så vill jag att Piratpartiet ska in i Sveriges Riksdag, och jag kommer att göra allt som står i min makt för att det ska bli så. Tanken är förstås att Piratpartiet ska kunna bli en spjutspets in i framtiden, med ett helt nytt tänkande när det gäller lagstiftning, medborgarrätt, integritet, teknologi m.m. Vi kommer givetvis att lägga all energi på att stoppa FRA och andra integritetskränkande, demokratifientliga företeelser, men vi ska också arbeta för en positiv utveckling på många områden i samhället.

tunn linje

Framgång för vårt företag. Min älskade hustru Jennie och jag har nu startat ett handelsbolag tillsammans (Rehbinder & Rehbinder HB), för att kunna fokusera bättre på vår gemensamma verksamhet, med våra kurser, föredrag och coaching, men också foto och annan konstnärlig verksamhet. Vi har också registrerat ett varumärke – Love Factory – som kommer at bli en övergripande rubrik för all vår verksamhet. Genom att lämna VASCAIA, det företag som har skött våra praktiska ekonomiska handhavanden och istället bli helt egna, tar vi en risk, men vi får också mycket större möjligheter att utveckla vår affärsdrivande verksamhet. Som en del av detta vill vi också gärna fortsätta att utveckla oss själva, genom att gå flera kurser, lära oss mer om såväl sexologi som relationer, pröva nya saker, och därmed få ännu fler kunskaper och erfarenheter att förmedla. Vi vill producera en bok om vårt arbete, och vi vill gärna sprida vår vision ännu bredare, till ännu fler. Framgång för företaget innebär förstås också att vi äntligen ska kunna få en lite tryggare ekonomi. Lite mer plus i kassan, alltså, och inte en ständig kamp mot skulder och räkningstravar…

tunn linje

God hälsa. Hur bra man än lyckas med vad man än företar sig, så finns det inte mycket som kan ställa till med så mycket bekymmer som en sviktande hälsa. Under några månader (från maj 2009) lyckades jag gå ner 12-13 kilo, av rena hälsoskäl, och det känns mycket bra. Förutom att jag verkligen känner mig mycket lättare och rörligare, så har det givit mig bekräftelse på att jag fortfarande kan disciplinera mig och t.ex. hålla en diet. Över huvud taget vill jag lägga mer tid och energi på att hålla mig frisk och levande, stark och dynamisk, så att jag inte bränner ut mig, inte säckar ihop, inte dör i förtid som min salig far gjorde. Livet är så kort ändå, så det finns ingen anledning att förkorta det ytterligare.

tunn linje

God ekonomi. Den som bär skuld är icke fri. Och fri vill jag vara. Så det finns en del saker som jag vill få avklarade under året som kommer. Min älskade hustru Jennie formulerade härom året en väldigt bra affirmation för sin egen ekonomiska situation, en sentens som jag tänker låta genomsyra året, vad gäller vår ekonomi:
”Mina inkomster är alltid större än mina utgifter”
Bra tänkt, och nu ska vi bli ännu bättre på att leva den tanken i verkligheten. Bättre struktur, mer koll (vilket vi måste ha om vi ska driva eget företag), mer riktning, bättre prioriteringar, förverkligande av flera bra idéer.

tunn linje

tre_karlekspar

Mer kärlek i världen! Jag tror att det man lever, det är det man förmedlar och ger ut till omvärlden. Och det man ger ut till omvärlden kan bli som ringar på vattnet, och sprida sig vidare till fler och fler – särskilt om man ger med beslutsamhet och kraft. Därför ihärdar vi med att välja kärleken som livsväg, både för oss själva och för andra – bl.a. genom vår kursverksamhet. Vad som än händer i framtiden, vad vi än arbetar med, så vill jag att kärlek ska vara den grundläggande principen bakom allt.

tantra_sejdstenen

tunn linje

Sen har jag förstås en mängd önskningar på mer privat, familjär nivå, som jag inte tänker redogöra för här i bloggen. Några alldeles särskilt starka önskningar, som om de faller in definitivt kommer att förändra mitt liv i grunden. Men dessa tänker jag vänta med att berätta om till dess att vi ser hur livet utvecklar sig… 😉

Jag önskar förstås dig, kära läsare, ett Gott Nytt år – ett härligt nyårsfirande, och ett fantastiskt 2010! Och jag hoppas förstås att du, och många fler, ska läsa TantraBlog även i framtiden, och förhoppningsvis inspireras till att själv göra en och annan bra sak för dig själv och din omgivning.

Kom ihåg att du är en gåva till mänskligheten!

tunn linje

Tyvärr verkar det bara finnas ett enda politiskt parti som tar frågor om privatliv, integritet, rättssäkerhet och allmänmänskliga rättigheter på allvar – Piratpartiet – så detta parti stödjer jag helhjärtat, på vilket sätt det än blir.

pirat_blogbanner

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Andlighet, Ceremonier, Familjen, Personligt, Piratpartiet, Sexualpolitik, Tantra

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

5 kommentarer på “Gott Nytt År, önskar Calle med sin TantraBlog!”

  1. Gehennah Says:

    Gott nytt år!

  2. Josef Boberg Says:

    Gott slut och Annorlunda Gott Nytt År ❗ önskar Josef B. 😉 🙄


  3. Tack, härliga människor – och detsamma till er!

  4. intefanny Says:

    Gott nytt år! Hoppas dina önskningar går i uppfyllelse.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: