Träff för Piratpartiets Stockholmskandidater!

Om du vill träffa några av Piratpartiets kandidater till Riksdagen, Stockholmsfalangen då, och fråga oss en massa besvärliga frågor, granska oss i sömmarna, välja och vraka, så föreslår jag att du tar dig till Folkets Hus i Huddinge på torsdag den 17 december, 18.00-21.30. Där kommer vi att vara i drygt tre timmar och låta oss grillas av kräsna pirater.

Föranmälda riksdagskandidater till kvällens träff är följande: Rick Falkvinge, Anna Troberg, Hans Alvenkrona, Max Gnipping, Jan Lindgren, Ola Nyström, Jens Ahlström, Carl Johan Rehbinder, Bo Eriksson, Emil Isberg, Dick Wase och Yvonne Lindvall. Kom och lär känna oss!

Om du är en av Piratpartiets 48640 medlemmar är det förstås intressant att komma och lyssna och fråga, för att få lite mer klarhet i vilka du vill se på valsedeln (om du inte har röstat redan). Om du inte är medlem så kan det vara minst lika intressant – vi kanske kan bringa mer klarhet i vad Piratpartiet faktiskt står för, och du kanske t.o.m. vill bli medlem innan kvällen är över, vem vet? Vi vill ju gärna att du lägger din röst på Piratpartiet i september 2010.

Det är Piratpartiets lokala avdelning i Huddinge som anordnar träffen, för att alla Stockholmare ska kunna få tillfälle att träffa sina kandidater. Därav platsen. Exakt hur kvällen är organiserad har jag dock ingen aning om. Jag vet bara att jag kommer att vara där, liksom alla engagerade Stockholmskandidater.

Lokalpressen är inbjuden, och det går bra att bjuda in vänner och bekanta. Om du tänker komma är det bra om du kan skicka ett e-brev till Hans Alvenkrona – hans.alvenkrona@bostream.nu – så vet han hur många ungefär som dyker upp. Folkets Hus ligger vid Paradistorget (2min från pendeln, Nära Sjödalsgymnasiet). Välkommen!

Jag vill gärna se dig där! 🙂

P.S. – Demokrati är kul!

tunn linje

Lite hjälp för dig medlem som vill sätta ihop en valsedel, men inte vet hur du ska välja:

Hur ska man välja bland 250 kandidater…?
Piratpartiet – urvalsprocessen fortskrider…
Mina kollegor i Riksdagen

tunn linje

Tyvärr verkar det bara finnas ett enda politiskt parti som tar frågor om privatliv, integritet, rättssäkerhet och allmänmänskliga rättigheter på allvar – Piratpartiet – så detta parti stödjer jag helhjärtat, på vilket sätt det än blir.

pirat_blogbanner

Dekorrand

Explore posts in the same categories: demokrati, Frihet, Internet, Livsåskådning, Media, Piratpartiet, Politik

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

5 kommentarer på “Träff för Piratpartiets Stockholmskandidater!”


 1. […] en träff med några av primärvalskandidaterna. Jag kommer att vara på plats och många andra kandidater kommer också att vara […]


 2. […] Emma, Calle och Anna skriver, så är det kandidatgrillning av primärvalskandidater i Stockholmsområdet nu på […]

 3. Linn Says:

  På vilket sätt har de Gröna i Sveriges riksdag, eller för den delen Vänster partiet, svikit i integritetsfrågor?


  • Genom att sitta i knät på sossarna, och inte sätta stopp för den otroligt obehagliga utvecklingen redan innan borgarna kom till makten.
   Genom att inte se hur allvarliga dessa frågor faktiskt är, och därmed inte lägga tillräckligt med energi på dem.

   Däremot tror (hoppas) jag att både v och mp kan bli bra samarbetspartners för PP i Riksdagen – vi kommer att ständigt vara en blåslampa i röven på dem, så att de inte tillåts slacka av och vila i kampen för demokratin. 🙂

 4. Josef Boberg Says:

  Lycka till ❗ önskar Josef B. 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: