Sista chansen för magisk älskogslek utomhus…

tantra_sejdstenen

Dagarna blir allt kortare, temperaturen faller, tröjan åker på vid skogspromenaden, och snart går det inte att ha shorts utan att frysa om knäna. Det är lätt att tappa modet när man vet att det dröjer nio månader innan vi kan vandra nakna i gräset igen, nio månader innan vi kan hälsa värmen åter efter den bistra, tunga, mörka årstidens långa välde över oss små stackare i den kyliga Nord, ta av oss kläderna och kullra in vårens makter, fruktbarhetskrafter i uppvaknad jord.

Det blir nu särskilt viktigt att skapa vackra minnen av den ljusa och varma tiden. Att verkligen sätta sina spår, andas djupt, låta tårna gräva sig djupt ner i myllan innan rimthursarna, köldjättarna, obevekligt bevisar kängornas och sockornas existensberättigande. Att ta det sista doppet i den mörka tjärnen, att sniffa en extra gång på sensommarblomster, gå barfota i fuktigt gräs (utan att frysa!) – och – att älska.

Att mötas i helig magisk älskogslek i Moder Natur, gå i dansen, kullra i de sista dallrande solstrålarna, bli ett med Jorden, Luften, Alltet. Sätta Eld i köttet, låta passionens lågor hetta upp stenarna och jorden, låta luften svaja av lust, sippra mellan fingrar och hud.

Nakna låter vi elementen dansa oss – grenarna, gräset, vinden, stenen, rötterna, kottar, barr, blommor, skalbaggar, din kropp, min kropp, allt i ett, ett i allt, dansen. dansen, elden, elden. Den lilla döden, föjt av en större pånyttfödelse. Döden-döden-glöden-glöden. Sejd i skymning, makterna dansar oss – vi dansar makterna. Störst av allt är Kärleken.

Kom lek med oss.

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Andlighet, Asatro, Ceremonier, Frihet, Kärlek & sex, Livsåskådning, Paganism, Religion, Shamanism, Tantra

Etiketter: , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

8 kommentarer på “Sista chansen för magisk älskogslek utomhus…”

 1. Lena Says:

  Vilken underbar blogg ,om underbara manniskor,som kan konsten att leva… jatteavis,men overlycklig att de faktiskt finns manniskor som lever som ni… !! :)kramar


  • Tack för din uppskattning! Vi gör så gott vi kan! Livet är alldeles för kort och alldeles för värdefullt för att slösas bort på strunt.

   Du kan få det lika härligt om du vill. Häng med på någon av våra kurser, vetja. Kolla in Kärlek, Liv & Lust i november. (*blink, blink*)

 2. Josef Boberg Says:

  Apropå magiskt – så ”drabbades” jag i förrgår av den här länken = The Ringing Cedars Series

  Men av någon för mig outgrundlig anledning så är den här länken spammad av Akismet – så min kommentar kommer att hamna i Ditt spamfilter, tyvärr tyvärr… 😥

  Jag har en pågående mailkorrespondens med Akismet om det här – och än så länge har dom ej svarat på min fråga till dom – om varför den här webbadressen är spammad för användning i kommentarer på wordpress.com.

  Jag och sambon sover utomhus året runt – under ett regn- och vindskydd av tunnast möjliga presenning – så Wi kan fixa det här med sex i spenaten året runt, faktiskt… – och Wi gör det också. 8)

 3. Josef Boberg Says:

  Min föregående kommentar finner Du i Ditt spamfilter, troligast… 💡

 4. Carla Cay Says:

  Finner en ny blogg, leser og liker. Du skriver bra, gode meninger — er raus og kreativ. Takk for at du deler. Vil følge deg og ønsker deg velkommen inn i en liten flik av min verden.
  Ønsker deg og din vakre kone en vakker søndag kveld.
  Lys og varme til dere


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: