Avslöjad av Agent 42 på Kärleksministeriet!!!

joshen_asboasap

Inget är för stort eller för litet för Joshens slägga – och nu fick jag bli medaktör i en av Joshens bejublade satirer, något jag förstås gottar mig storligen åt. Inlägget heter ASBO ASAP, och i denna test ondgör sig Joshen gruvligen över den låga moralnivån inom Piratpartiet – och särskilt spyr han sin galla över den förfä-ä-ä-ärlige Calle Rehbinder. Jättekul!

Joshen beskriver sig själv som en agent på Kärleksministeriet (ja, 1984-referenserna haglar), en undercover-agent som blivit medlem i Piratpartiet för att infiltrera de förfärliga samhällsomstörtarna som inte kan anpassa sig till samhället. Där finns lesbianer, promiskuösa nätraggare och porrfilmare, och värst av alla dessa är förstås jag. Som så ofta finns det en bitter och djupsvart underton i Joshens satir, och skratten kan lätt fastna i halsen när man inser att den värld han beskriver inte är särskilt långt borta.

Självfallet handlar bloggposten inte alls om mig, egentligen, men om övervaknings- och överförmyndarsamhället, och den osannolikt galna övervakningsiver som är på stark frammarsch i Storbritannien. Det faktum att jag dyker upp som en personlighet i hans text är förstås bara som en illustration, en antites, men det är förstås inte mindre roligt för det.

tunn linje

Läs gärna Joshens roliga (och samtidigt skrämmande) satir!

Läs gärna även om den bistra sanningen bakom denna satir, hos Emma Opassande och hos Jan Lindgren. Badlands Hyena raljerar också skarpt kring samma fenomen.

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Bloggar, Internet, Kärlek & sex, Kroppsmålning, Kultur, Lagstiftning, Piratpartiet, Politik, Samhälle, Sexkurser, Sexualpolitik, Yttrandefrihet

Etiketter: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

4 kommentarer på “Avslöjad av Agent 42 på Kärleksministeriet!!!”

  1. Peter Strömberg Says:

    Ja du, baron Rehbinder. Visst är du ett starkt hot mot den samhällsmoral som vissa vill se råda, den offentliga anständigheten och den lagoma ordningen precis på det sätt som Humlan skriver. Jag skulle kunna lägga till ytterligare exempel som inte nämns av honom. FORTSÄTT MED DET!!


  2. Haha – tack för den!

    Ja, jag lär nog forsätta med det så länge jag lever.

  3. amarante Says:

    Jag ser att du länkat Johanna Sjödin som pirat, men det är felaktigt eftersom hon bara ”hänger med pirater av sociala skäl”.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: