Sexfestival nästa vecka – sista påminnelsen!

skeppsuddenbildrad

På Sveriges vackraste kursgård, Skeppsudden, händer nästa vecka något alldeles unikt och helt nytt, något som aldrig förr hänt i Sverige. Lorenzo Stjernqvist och Starspray anordnar en hel veckas festival som hyllar och firar kärleken, sexualiteten och livet. Festivalen är öppen för alla som vill komma, och erbjuder en mängd underbara möjligheter att utforska sig själv i mötet med andra lekfulla och nyfikna människor. Festivalen pågår från måndag den 13 juli till söndag den 19 juli. Och känns det för långt, så måste man faktiskt inte vara med hela veckan. Man kan komma dit några dagar också.

Jag har skrivit om festivalen tidigare här på bloggen, men vill gärna puffa lite till, eftersom jag tror att detta kan bli något alldeles fantastiskt – och särskilt om just du kommer och deltar! En festival blir precis så bra som summan av deltagarna och arrangörerna, och blir det många sköna människor som kommer dit så blir det också en fantastisk upplevelse för alla.

sexsibilityfestivalvinjett

Vi kommer att vara där, förstås. Vi håller några kurspass, och en hel del annat bus och skoj, som kroppsmålning, erotiska skulpturer, lekar, yonigjutningar i gips, samt erotiska kärleksceremonier. Och ett bröllop. Och det är bara en liten del av allt spännande, läckert och roligt som kommer att ske på Skeppsudden.

Allt som erbjuds är naturligtvis 100 % frivilligt – du väljer själv bland det stora utbudet av kurser, underhållning, lekar och andra aktiviteter som finns, och du kan även välja att bara softa, sola, bada och ta det lugnt, och bara se allt vackert, roligt och spännande som sker på festivalen. Läs gärna programmet – men jag kan nog lova att det blir fler aktiviteter än det som står där. Vi har flera hyss i bakfickan, och det är vi nog inte ensamma om! 🙂

emilia_carro_gos

Läs mer om Sexsibility-festivalen på Starsprays hemsida!
Mer specifikt om festivalen, och om hur du anmäler dig, läser du på denna sida.

tunn linje

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Andlighet, Ceremonier, Frihet, Healing, Kärlek & sex, Konst, Kroppsmålning, Livsåskådning, Nudism, naturism, Paganism, Sexkurser, Sexualpolitik, Tantra

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: