Kärlek, Liv & Lust i Expressen!

expressen_090705

Och så var vi med i kvällspressen nu igen… I söndagens Expressen fanns ett helt uppslag med flera olika trevliga tips på aktiviteter för dem som vill utforska kärleken och sexualiteten. Och då brukar vi förstås komma med på ett eller annat sätt. För första gången fick vi en artikel om denna kurs för både singlar och par – Kärlek, Liv & Lust. Hittills har tidningarna mest skrivit om våra parkurser, men äntligen ville någon skriva om en av våra andra kurser.

Artikeln utgick från två kursdeltagare, Emilia och Carro, ett lesbiskt par. Detta tyckte vi var särskilt kul, eftersom vi gärna vill medverka till att bryta heteronormativiteten när sexuella relationer skildras i media, samt att det dessutom framgår att man faktiskt inte måste vara hetero för att gå någon av våra kurser. Kärlek, Liv & Lust är förvisso inte en parkurs – den riktar sig framför allt till singlar – men det kommer alltid några par, och det fungerar förstås alldeles utmärkt. Alla är vi ju enskilda personer, vare sig vi har en fast relation eller ej.

emilia_carro

Kärlek, Liv & Lust har blivit mycket populär, och den vänder sig som sagt både till singlar och par, fast det brukar komma framför allt singlar. Expressen hade dock fått till en intressant twist på det hela, och intervjuade ett lesbiskt par om kursen. Rubriken blev ”Emilia och Carolin testade nakendans”, vilket får sägas vara en rätt kul introduktion till våra kurser… I samma tidning kunde man också läsa om de 6 hetaste semestertipsen, samt om när Eva och Gerts tog in på kärlekshotell.

”Det är otroligt häftigt, som att vara i en stor kärleksbubbla!”

”Sånt här är beroendeframkallande. Kärlek är en drog som inte förstör kroppen. Den helar en inifrån så man kan älska ännu mer!”

– Emilia & Caroline – Kärlek, Liv & Lust i juni 2009

tunn linje

Läs mer om våra kurser!
Andra som bloggar om Expressenartiklarna:
Nakenfrihet

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Ceremonier, Dagstidningar, Kärlek & sex, Kultur, Livsåskådning, Media, Sexkurser, Sexualpolitik, Shamanism

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: