Mina skrivbord x 2

skarm_1

Inspirerad av en skrivbordstävling, som jag hittade på Mymlans blogg, via Blogge, tänkte jag att jag skulle göra detsamma – visa mitt datoriserade skrivbord. Men eftersom jag har två skärmar så får det bli två skärmdumpar, förstås. Båda måste ju redovisas!

Jag har en gammal Powerbook G4 (inköpt för drygt 3 år sedan), och till den har jag kopplat en skitdyr, större Apple-skärm, för att verkligen få rätt färgåtergivning på bilder, och för att kunna sprida ut mitt arbete på en större yta. Jag har alltid flera grejer på gång samtidigt, så det behövs verkligen. I bakgrunden syns baksidan av min kära hustrus iMac (också årgång 2006).

minadatorskarmar

Tävlingen är visst över redan, men det bryr jag mig inte om. Själva grejen är att visa hur mina datorskärmar ser ut. På min bärbara dator har jag för det mesta en alldeles underbar bild av min älskade hustru, så även nu. Jag brukar byta bild ibland, men den här som jag visar högst upp i denna bloggpost har jag haft rätt länge nu. Jag tröttnar inte på den. Som du kan iaktta så gillar jag INTE att ha skrivbordet belamrat med dokument och mappar. Många hårddiskar har jag dock kopplade till datorn. På den andra skärmen har jag min gamla företagslogga, i ett lite fräsigt arrangemang. Mycket lek med Photoshop.

skarm_2

Jag har faktiskt två skrivbord, även analogt, så att säga. En arbetsyta för dator, extra skärm, scanner och lite annat småt och gott. Om jag sen vänder min skrivbordsstol 180° så har jag en lika stor skrivbordsyta till, vanligen belamrad med post, tidningar, aktuella papper och divere annan junk. Behöver alltid städas.

Sådär. Jag hoppas att intresseföreningen noterat detta i protokollet, så kan vi gå vidare.

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Foto & Konst, Kultur, Media

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

5 kommentarer på “Mina skrivbord x 2”


 1. Jag antar att du inte skulla kunna ha någon annan brutta än frun på desktopen utan att det tar hus i helvete?


  • Haha, du är rolig, Blogge. Nej, vi är inte särskilt svartsjuka av oss – vi är friska. Så jag kan faktiskt ha vilken bild jag vill, var jag vill, utan att det tar hus i helvete. Jag har nakenbilder av allehanda kvinnor lite här och där, tavlor jag målat med olika kvinnor som motiv dekorerar våra väggar, och jag har inte hört några protester.

   Ägande är inte vår grej. Vi väljer kärlek.

   Och just för att vi gör det, och för att jag fortfarande efter över 8 år tillsammans med Jennie är hejdundrande förälskad i henne, så finns det ingamotiv jag hellre har på min skärm än just en fin bild av Jennie. Och den här gillar jag väldigt mycket, så den har hängt med ett tag.

   P.S.
   Vi har en hel del erostiska bilder i ett av våra badrum, och där har även Jennie satt upp ett par väldigt fina bilder av nakna män som hon har plåtat. Så avsaknaden av svartsjuka är verkligen ömsesidig.

   • Josef Boberg Says:

    Hmmm… – Carl Johan – Du lever synbarligen i ett förhållande som är en hart när ouppnåelig dröm för dom flesta av oss ALLA andra.

    Grattis ❗


 2. Vilket jättefint kort på frun! Snacka om snyggt taget!


 3. Hej Josef – det kan gå att uppnå för andra också. Det du just skrev är förstås en fantastisk reklam för våra kärlekskurser… 🙂

  Hej Bitchslap Barbie – tack för komplimangen! Ja, jag har fotograferat i över 30 år, så det borde kunna bli bra emellanåt, och med en så underbar modell som Jennie är det svårt att misslyckas hela tiden.
  Någonstans här på bloggen finns ett inlägg som heter Meningen med livet, och där finns fler bilder från samma tillfälle. Om du är nyfiken.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: