Fittor i Vecko-Revyn och amatörporr i Aftonbladet!

vr_och_ab_090324

I dagens Aftonbladet, och senaste Vecko-Revyn (kom ut förra veckan), kan man nu återigen se några av mina fotografiska, erotiska alster. Jag sprider mina gracer lite fint, och exponerar hud och kön här och där så mycket jag får. ”Vi visar vårt sexliv på nätet” i Aftonbladet (och jag fick även en stor bild på löpet!) och ”Så här ser våra fantastiska underliv ut” i Vecko-Revyn. När det blir lite nyhetstorka i dagspressen, och när veckopressen vill bli lite mer edgy, kan man alltid slänga in något om sex, för att sälja lite lösnummer, och är det något uppbyggligt och trevligt så tänker inte jag klaga. Allra minst när jag själv blir anlitad som fotograf… 🙂

Temat i Vecko-Revyn är fittor – hur fina och naturliga och självklara de är, och att alla fittor är fina fittor. Och ingen instämmer mer kraftfullt än jag. Och det är väl med största sannolikhet just därför som jag fick i uppdrag av Vecko-Revyn att avbilda dryga 20-talet kvinnors underliv. Jag älskar ju fittor. Fast jag skulle vilja tillägga till VR:s statement, lite provokativt månne, men uppriktigt – att alla ÄLSKADE fittor är fina fittor.

vr_7_09_fittbilaga_1

En fitta som inte får kärlek blir inte så fin. Jag har talat med gynekologer som definitivt inte skulle hålla med om att alla fittor är fina – men det handlar då förstås inte om de fysiska grundförutsättningarna, att vissa fittor i sig skulle vara fula – det handlar om den inställning man har till sitt eget kön. En kvinna som älskar sin fitta, håller den frisk, ren och levande, hyllar den, luftar den, smeker den och onanerar med glädje, har alltid en fantastiskt fin fitta, hur den än ser ut. Och det är ju inte konstigare än att det gäller vilken kroppsdel som helst, eller för den delen prylar och relationer. Det man känner starkt för, tar man hand om. Tycker man om sina fötter, så tar man hand om dem, och då blir de fina.

vr_7_09_fittbilaga_2

Vecko-Revyn har goda intentioner, om detta är jag uppriktigt övertygad, och jag har respekt för deras ambition att lyfta fram kvinnans allra ädlaste delar som något vackert och beundransvärt, inte något att känna skam för. Men jag måste erkänna att jag ändå är lite, lite besviken på Vecko-Revyn, eftersom jag tycker att de hade kunnat göra mycket mer med bilderna, och även utveckla ämnet betydligt mer, textmässigt.

vr_uppslag

De hade ett maffigt bildmaterial som de utan problem skulle kunna fylla två stora uppslag med – men de valde att göra en liten mini-bilaga i mitten, som man dessutom behövde klippa upp (oj, farligt, farligt…), och t.o.m. i den lilla inlagan med tre uppslag fick fittorna bara två sidor, med små, små bilder och lite text – sista uppslaget i ”hemliga sidorna” fylls upp av ett korsord, som inte har ett smack med fittor att göra. Hmmmm… Är det bara jag som tycker att VR fegade ur?

fittkollage_1

Men jag är i alla fall mycket glad för att en tjejtidning som VR fortsätter att åtminstone då och då, bland alla smink- och modereportage, framhålla att alla kvinnor duger precis som de är. Jag är glad för att mainstream-media ibland hänger med i de sexpositiva och livsbejakande strömningarna, och att de ibland kanske lyckas med konststycket att inte moralisera och inskränka, men kanske till och med uppmuntra individers frihet att själva ta kommandot över sina liv, sina kroppar och sin sexualitet.

lop_ab_090324Aftonbladet kör en klassisk kvällstidningskliché, i att göra en kort och lättsam artikel om folk som gör egen porr, i stillbilder eller film. Inget nytt, inget sensationellt, inget speciellt. Men jag tycker ändå att det är bra. Inte bara för att Aftonbladet bidrar till min försörjning, eller för att mitt ego får näring av att mina bilder syns i stora media – men främst för att jag verkligen brinner för det här med sexuell självbestämmanderätt, egenmakt och bejakande av liv och lust.
Det finns inget jag tycker är viktigare än att kämpa för än kärlek, frihet och sanning, och det står jag för så länge jag lever.

Det är därför jag har hemsidan Cirkus Eros (nu sedan 10 år tillbaka!), det är därför min kära Jennie och jag håller våra kurser i kärlek, sex, relationer och tantra, det är därför jag bloggar om sex, skriver, fotograferar, och på andra sätt skapar sexpositiva alster. Det finns en mening med detta. Jag står gärna på barrikaderna för frihet, kärlek och njutning, för att varje människa ska få tillfälle att älska sig själv, trivas med livet, njuta av sex och allt annat kul man kan göra med sin kropp.

fittkollage_2

Varje enskild individ i vårt kristendomssolkade samhälle har blivit utsatt för fruktansvärda övergrepp, i det att vi å ena sidan har vuxit upp med skam, att vi inte duger, att vi är syndiga, att livet ska lidas, att njutning, och särskilt sexuell njutning, är farlig, fel, omoralisk och äcklig. Sexualiteten har fått utstå en kontinuerlig skyttegravsbeskjutning, och vi är alla stympade, skadade, skambefläckade och sexuella analfabeter. Därför är varje tillfälle till att bryta denna förfärliga programmering något gott, något konstruktivt. Att äntligen låta glädjens och njutningens sol få bryta genom det tjocka, tunga, grå och kalla molntäcket av skam och synd. Detta är i sanning gott. Mer av den varan.

ljuv_forening

Fler artiklar jag skrivit i ämnet amatörporr, sex & naket i offentligheten och annat därmed relaterat:
Hemma-porren är den nya sexuella revolutionen
Sexdebatt på Newsmill
Är religiösa de största porrkonsumenterna?
En födelsedagshyllning till min älskade hustru Jennie!
Samlag eller Salighet – ny bok av Dick Wase
Vem tjänar på sexualfientligheten?
Reclaim the pussy! – Fittkonst som upprör och inspirerar
Meningen med livet – hur mår du?
Sex & naket – nu igen!
Mer sex i Expressen – våra kurser!
Sex i Expressen
Meningen med livet
Smakar ostron fitta…?
Den sexuella revolutionens positiva effekter
På TV ikväll – SvT Debatt om den sexuella revolutionen
Porr är gott och nyttigt!
Nakna kroppar är inte farliga!

tunn linje

P.S. Jag noterar att denna bloggpost hamnat som nummer 75 på listan över Top Blog Posts, WordPress Blogs of the Day, samt att Expressen publicerade en artikel av Hannah Arnhög den 27 mars om just denna fittbilaga, och varför Vecko-Revyn gjort en sådan. Kul!

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Kärlek & sex, Lagstiftning, Samhälle, Sexkurser, Sexualpolitik, Tantra, Yttrandefrihet

Etiketter: , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

34 kommentarer på “Fittor i Vecko-Revyn och amatörporr i Aftonbladet!”

 1. Anna Troberg Says:

  Det är ju inte utan att jag blir avundsjuk på ditt jobb, Calle! 😀

 2. blackmatrixx Says:

  Kan se at tantrakurset har givet fornyet energi 😉

  Jeg har forøvrigt skiftet blog til wordpress, så husk at opdatere dit link, ved lejlighed.

 3. Björn O Says:

  ”Är det bara jag som tycker att VR fegade ur?”

  kukade ur, menar du väl? ;-P

 4. Jessica Says:

  Stycket ”Varje enskild individ i vårt kristendomssolkade samhälle” kunde jag nog inte ha sagt bättre själv! Det är exakt så jag har blivit uppfostrad. Det har varit så skamligt med sex att jag inte ens fick någon som hellst information om det eller kvinnokroppen. Det var i min ungdom knappt att dom berättade nått på ungdomsmottagningen utan man fick ett recept och några kondomer kastat på sig som skydd. Ingen berättade något som hellst om hud, vad, vart och varför!
  Jag är glad över att svenskarna är på väg ur detta förbaskade mönster. Sex är naturligt, lika så erotik i alla sina mediaformer, har alltid varit och kommer alltid att vara så. Så synd att man bor så långt ifrån den stora staden för annars hade jag nog varit intresserad av fotografering 😀


  • Jessica – tack för din uppmuntran!
   Jag blir ibland så himla upprörd över hur människor fortfarande växer upp, och tvingas in i en skambelagd kroppsuppfattning, en stukad självkänsla och usel självbild.
   Det är inte utan att jag undrar hur världen skulle se ut om det vore det normala att växa upp med uppskattning och kärlek, livsbejakande och glädje, att man duger precis som man är, att man är värd att älska och bli älskad av, att man är en gåva till mänskligheten. Om alla skulle ha detta med sig i bagaget – hur skulle människosamhället se ut då?

   Själv gör jag det sociala experimentet att låta mina barn få växa upp på det sistnämnda sättet, och hittills verkar det fungera väldigt bra.

 5. Klumpesnusk Says:

  Välskrivet som alltid, och superfina bilder!


 6. Tack så mycket! Det värmer!


 7. Alla fittor kanske är fina i någon mening, precis som alla människor är fina o.s.v.

  Men det var fan inga vackra fittor du vaskade fram… faktiskt inte en enda som skulle kunna kallas någorlunda vacker. (Okej, slå mig, men det är min estetiska ståndpunkt här.)

  Vackra fittor ser ju ut så här.

 8. blackmatrixx Says:

  Hej Calle

  Min nye adresse er http://www.blackmatrixx.wordpress.com

 9. Josef Boberg Says:

  ”…Jag står gärna på barrikaderna för frihet, kärlek och njutning, för att varje människa ska få tillfälle att älska sig själv, trivas med livet, njuta av sex och allt annat kul man kan göra med sin kropp. …”

  Kan det tänkas/skrivas enklare = klarare ❓

  Taaack ❗ – Carl Johan Rehbinder – för att Du finns bl a på nätet – och oförtrutet kämpar (= njuter ❓ ) vidare… 😉


 10. O.K. Blackmatrixx – jag har ändrat adressen i blogglänklistan nu.


 11. Och tack, Josef Boberg, för all din entusiastiska support. Det värmer.

  Jag gillar det du skriver:
  ”Taaack – Carl Johan Rehbinder – för att Du finns bl.a. på nätet – och oförtrutet kämpar (njuter?) vidare…”

  Ja, njutningen kan vara ett sätt att kämpa.
  Jag vet att många ser Jennies och min kärlek som en förebild, att vi blir förebilder i att vara gränslöst kärleksfulla, inte bara med varandra, utan även med andra. Att vi delar med oss av våra känslor, att vi är öppna, transparenta, utan skam, och att vi njuter hejdlöst av varandra, och även i umgänget med andra.

  Många har inte förstått att man kan leva så fritt och glädjerikt, eftersom vi kollektivt har blivit indoktrinerade med en moral som i allra högsta grad är människofientlig, livsförnekande och skamförstärkande.

  Så vill inte vi leva, så vi har medvetet brutit med lutheranism och calvinism, slutat att skämmas för oss själva, och njuter nu ohämmat av alla aspekter av livet. Njuta betyder inte nödvändigtvis alltid att allting är behagligt. Man kan ”njuta” av att ge sig hän till 100% i alla känslor, förnimmelser, upplevelser och tillstånd.

  Vi går vår egen väg, helt enkelt. Och det känns djupt tillfredsställande.


 12. Och Blogge, Blogge – du är bra rolig. Tycke och smak, kanske?
  Fast jag har ju inga asiatiska fittor med på just dessa bilder, och då förstår jag att de inte faller dig i smaken.

  Och visst är det fina fittor på dina Asian Babes, men jag kan lova dig att flera av de fittor jag plåtat är minst lika fina.

  Men till Vecko-Revyn fick jag tyvärr inte visa upp dem ordentligt, d.v.s. med särade ben och öppna mums-läppar (håller på att försöka sluta med ordet blygd, eftersom det kommer av blygsel och skam – har du något bättre förslag på namn?), så då missar man ju en del av nöjet.

  Skulle jag visa dig några av fittorna jag plåtat mer öppet och skrevande kanske din entusiasm skulle bli större, vad vet jag? Fast det kanske måste vara asiatiska babes för att du ska gilla det, och då går våra smakriktningar isär, eftersom jag framför allt föredrar nordiska skönheter – långa, slanka blondiner är definitivt min grej. 🙂

 13. misspidgin Says:

  Hahahaha…avsaknad av erotik gör det hela ganska så patetiskt 😉


  • Hej, Miss Pidgin!

   Patetiskt? På vilket sätt då? Menar du att bilder av fittor utan tydlig erotisk laddning är patetiska? Varför det? På vilket sätt?
   Jag bara undrar.
   Jag håller inte med dig, men jag vill gärna höra dina synpunkter.

   Sen skriver du att din ”första bild är på tok för…hmmmm….snäller” – din första bild var då? VIlken bild?
   Berätta gärna mera, klargör vad du menar.

 14. misspidgin Says:

  Förstår nu att min första bild är på tok för…hmmmm….snäller 🙂

  • tommy Says:

   vem bryr sig och varför?


   • Ja, du bryr dig uppenbarligen så pass mycket om ämnet att du har klickat dig hit för att läsa, och t.o.m. kommentera.
    Och det är intressant nog mitt mest lästa blogginlägg, av över 400, med mer än 20.500 läsare.
    Så några bryr sig uppenbarligen.

    Vad som verkligen är intressant är varför du blir så triggad att du känner dig tvungen att uttrycka dig så avfärdande och nedlåtande.
    Vad är det som sätts igång i dig när du läser det här inlägget?
    Blev du besviken?
    Hade du egentligen velat se mer fittor?

    Jag raljerar faktiskt inte. Det är uppriktiga frågor. Du visar nämligen upp ett väldigt vanligt beteende, som jag ofta stöter på i kommentarsfält överallt, så fort det handlar om just sex, av någon anledning.

    Du behöver inte svara på mina frågor – det viktigaste är nämligen inte att jag får veta dina svar – utan att du själv ställer dig frågorna, och att du kanske t.o.m. får svar. Av dig själv.

    Lycka till!


 15. […] Fittor i Vecko-Revyn och amatörporr i Aftonbladet! I dagens Aftonbladet, och senaste Vecko-Revyn (kom ut förra veckan), kan man nu återigen se några av mina […] […]

 16. pärlbesatt Says:

  Hej hej,

  Skulle bara säga att jag gjort en muff som är riktigt köttig, du som hade en länk till nån sajt för Big labiae-amatörer.. Har inte skannat och lagt in den ännu.

  Har dock inte gjort nån STOR en och har fortfarande inte firma, så den där undervisningsmuffen får anstå lite till. 🙂

  Höll nästan på att köpa VR bara för att jag visste att det var du som fotat, men avstod ändå till slut. Och bilderna var lite beige, precis som du skrev. Hade gärna velat ha lite mindre uppstyltade ställningar, och lite mer ”skrevande”, även om det inte måste vara gyn-bilder precis.

  Men bra grej, även om den blev lite tamare än önskat. Heja dig!


 17. Ja, det blev som sagt tamare än jag önskat – och jag hade också föredragit mer skrevande bilder, så att man faktiskt får se hela fittan ordentligt. Det är ju så läckert!

  Jag har fått göra sådana bilder till Landstinget, faktiskt – till en sexualundervisningspärm. Fittor & kukar i mängder! Det var roligt!

 18. Hans Haraldson Says:

  Hurra heja Carl o Jennie: arbete , gick eran kurs i höstas

 19. pärlbesatt Says:

  Hej hej,

  Nu har jag hittat större pärlor i en fin gammelrosa ton och gjort en murva som är stor en handflata med en karneol där jag hade en pärla på ”din” muff. Kanske inte så stor som du hade tänkt dig som undervisningsmuff, men iaf större än nån annan jag gjort och rejält köttig med lite mer på vänstersida som jag läste är det vanligaste… Den mest representativa muffen av dem alla alltså, om man ska se på det statistiskt… 😉 Riktigt fin tycker jag. Titta du vet var, om du blev nyfiken. 🙂


  • Hej pärlbesatt! Nu har jag varit och tittat på Pärlbesatt, och där var det ju flera nya fina fittor, jättevackra, men jag vet inte om jag förstår vilken som är den stora, som du beskriver här.
   För det är väl ingen av dem som finns under rubriken Favorit i repris?
   Musslan var väldigt, väldigt vacker, och förmodligen en mer praktisk konstruktion om man ska ha den som smycke. Flat baksida är lättare än den spetsiga, mer 3D som du har gjort till min kära hustru.

   Det hände en intressant sak – vi var och dansade, och Jennie tappade smycket på golvet. Vi märkte int eatt den var borta förrän vi kom hem, så vi åkte raskt tillbaka till dansstället, och jag hade en aning om var den kunde vara, och vi hittade den på golvet i ett hörn. Den hade blivit lite, lite skadad, och jag undrar om det är så att jag kan ”lämna in den på service” till dig?
   Det vore fint om det gick att ordna.
   Det var själva ringen som satt i halslänken som hade gått sönder, så det var inte ett konstruktionsfel av dig.

   Och så vill jag ju förstås se den där större pärlfittan, om det är möjligt. Kanske beställer en av dig, om du har lust att göra en.
   Det håller på att växa fram en väldigt vacker samling med fittkonst på väggen här hemma i sovrummet… 🙂

 20. pärlbesatt Says:

  Oj vad snabbt du svarade! Impad!

  Jag skrev faktiskt till dig innan jag la in gigantmuffen på min sida, för jag kunde inte föreställa mig att du var så snabb… 😉 NU finns den alltså där!

  Klart du kan få en ny silverögla! Blev glad att ni åkte tillbaks för att leta (även om det samtidigt känns ganska självklart). Om du skickar den till mig så fixar jag det och så får du den på det sätt du vill. Du vet ju var jag heter och jag är ohemlig på eniro…


  • Jag har redan lagt in en kommentar nu på din blogg, men jag kan skriva här också. Jag tycker att den ser skithäftig ut, men det skulle vara riktigt kul att få se den i verkligheten. Vi kan väl ses – vi bor väl fortfarande väldigt nära varandra, om du inte har flyttat?

 21. Kille Says:

  fitta nr 2 i fittkollage 1 tycker jag är vacker, jag älskar att se en fitta med stora inre blygdläppar som syns och hänger lite utanför, jag vill se mer bilder på fittor.

 22. mooody Says:

  Allt naket är vackert ju… Finns inte något bättre än en naken kropp. Vi visar oxå vårt sexliv på nätet, lite mera snuskigt då, men… Vi tänder på det.

  Även kul med fina bilder, finns såna oxå…

  Så all heder till er!

 23. arian Says:

  Ni är fantastiskt med era kloka artiklar och bilder som människor kan nytta av detta


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: