Gullig par-quiz

nafs_i_orat

Kan Joshen, så kan jag, tänkte jag när jag såg denna smålustiga serie frågor, riktad till ett par. Joshen hittade den hos en Daniela, som i sin tur hittat den hos en annan Daniela, som i sin tur fått den av någon som heter Beata (olänkad). Joshens drottning har också svarat. Och eftersom jag nu är en hopplös romantiker – nej, jag menar hoppfull romantiker – så tycker jag förstås om allt som har med kärlek och romantik att göra. Så jag svarar också på frågeformuläret.

OBS! Nu har även Jennie svarat på frågorna på sin YONI-blogg!

tunn linje

Vad heter ni?
Calle & Jennie Rehbinder

Hur träffades ni?
Via Lunarstorm, för 8 år sedan, genom en kompis till Jennie. Vi är med andra ord ett sånt där modernt par, som träffats genom Internet.

Är ni förlovade?
Vi är faktiskt gifta, sedan 2003.

Bor ni ihop?
O ja.

Har ni barn?
Jag har tre underbara tonåringar från ett tidigare äktenskap, men vi har inga gemensamma barn. Ännu.

familjen

Har båda körkort?
Ja.

Isåfall, vem kör bäst?
Jag har haft körkort sedan 1984, och tror nog att jag av ren erfarenhet, tålamod och temperament är en något bättre bilförare. Framför allt är jag en jäkel på stadstrafik och fickparkering. Men Jennie är en mycket god chaufför, och hon är en av de få i min krets som kör så säkert att jag kan slappna av helt och hållet när jag åker med i passagerarsätet. Jag kan bli lite nervös om jag åker med folk som kör illa…

Kommer du ihåg er första kyss?
Absolut! Det var första kvällen vi träffades IRL. Mmmmm…

mumskyss1

Vem sa ”Jag älskar dig” först?
Det var jag. Tre dagar efter att vi träffats första gången. Jag bara visste att hon var den jag längtat efter hela mitt liv. Och vi är fortfarande störtförälskade i varandra. Jag blir nyförälskad varje morgon. Eller varje gång jag ser henne, faktiskt.

Vem är äldst?
Jag är 15 år äldre än Jennie. Men jag är rätt så barnslig, och hon är väldigt mogen, så egentligen är vi jämnåriga.

Vilka stjärntecken är ni?
Jennie är vattuman, jag är jungfru. Det är lite kul det där, att hon är vattu-MAN, och jag är jung-FRU. Vi skojar om det ibland.

calle_jennie_pafilt

Vem fyller först på året?
Jennie är lite otålig till sinnet, så hon får börja. 🙂
Hon fyller på Alla Hjärtans Dag, vilket jag tycker passar alldeles utmärkt. Själv fyller jag i slutet av augusti.

Vem är längst?
Jag. 186,5, eller nåt. Fast Jennie är ganska lång, vilket är praktiskt om man ska kyssas – eller knulla stående. 😀

Vem sjunger bäst?
Det gör jag. Jag har hållit på med musik sedan tonåren, varit med i band, och jag har sjungit väldigt mycket. Men jag älskar att lyssna på Jennie när hon sjunger. Och hon är definitivt den bästa dansaren av oss båda, och jag kan bli alldeles tårögd av lycka bara av att titta på henne, när hon dansar naken till skön musik…

danskollage_2

Håller ni i handen på stan?
Absolut! Men inte för att vi vill hålla fast varandra, utan för att vi tycker så mycket om att vara fysiskt nära varandra. Vi är super-puttinuttigt jätteromantiska – jämt!

Kände ni varann innan ni blev ihop?
Jag vill gärna tänka att vi har känt varandra i många livstider (det känns så i alla fall), men i detta livet kände vi inte varandra innan vi blev ihop.

Blev du kär i första ögonkastet?
Före första ögonkastet, faktiskt. Vi pratade i telefon i över 50 timmar på 10 dagar innan vi träffades fysiskt, och vi lyckades bli störtförälskade i varandra redan innan vi träffades. Jag trodde inte det var möjligt, men så blev det. Och när vi väl träffades i den fysiska verkligheten, så bekräftades denna förälskelse – med råge!

Har ni någon speciell låt?
Hmmm… Skulle eventuellt vara ”Walking in Memphis” med Marc Cohn, eftersom Jennie älskar när jag sjunger den låten.

skratt

Har ni några ”fri kort”?
Öööh… vad betyder ”fri kort”? Gratis dvärg? Eller kort som i foton? För i såfall har vi definitivt fria kort i massor, eftersom vi är fotografer båda två.

Har ni varit utomlands tillsammans?
Paris 2003, New York 2004, Indien 2006, Danmark ett par gånger, Finland i somras – sen har vi varit i Frankrike många gånger de senaste två åren, eftersom vi håller kärlekskurser för par på ett litet vinslott i Bordeaux. Två gånger har vi bilat ner till Frankrike, och har då även passerat Danmark, Tyskland, Belgien och en gång Luxemburg. Så ja, vi har varit utomands tillsammans. Vi gillar att resa, så det blir nog mer av den varan. Vi ska till Norge och hålla kurs i september, så där blir det en utlandsresa till.

spacelovers_fireworks

Vilket är ert bästa minne?
Åh, det är så mycket! Vår första helg tillsammans var verkligen helt fantastisk och genuint omtumlande, vårt bröllop var spektakulärt, och våra resor har varit underbara.
Vissa tillfällen då vi haft hejdundrande extatisk älskogslek är helt oförglömliga! Vi gör så mycket tillsammans, och det känns som att det händer minnesvärda saker hela tiden.

brollop

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
Om vi är hemma, sitter vi mitt emot varandra på hemmakontoret och jobbar vid våra datorer, kanske med bilder, vi äter mat tillsammans, kanske med ett gott vin, kanske ser vi en film, kanske älskar vi hett och härligt – kanske alltihop!

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?
Minst! Massor av pussar gör livet härligare!

ljuv_omfamning

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången?
Ja, Jennie bodde tillfälligt i Härnösand, där hon pluggade. Som tur var var det sista terminen…

Blir du lätt svartsjuk?
Nej, jag är immun. Skulle jag ha sådana anlag så skulle jag göra allt för att betvinga denna idiotiska och destruktiva sjukdom.

Brukar ni bråka?
Vi är väldigt envisa och obstinata båda två, så lite bråkar vi allt – men det tar inte många minuter innan vi är i varandras famn igen. Ingen av oss är särskilt långsint, och pussar och kramar är bättre än hårda ord och prestige. Ett motto vi har är ”Vill du ha rätt, eller vill du vara lycklig?”

Ringer eller SMS:ar ni mest?
Både och, tror jag. Jag har skrivit ner och sparat alla SMS sedan första början – det har blivit ca 350 sidor i en pärm… (så nördigt töntromantisk är jag!)

lycklig_baderskaVilken är hans/hennes finaste kroppsdel?
Oj, oj, oj, det är ju så mycket – jag älskar hennes mjuka läppar och varma mun, hennes ögon, hennes sanslöst läckra stjärt, hennes långa vackra och sexiga ben, hennes ljuvligt gracila och söta fötter, hennes gränslöst erotiska ljumskar, hennes gudomligt vackra, sköna och välsmakande fitta, hennes mjuka och sinnliga mage, hennes perfekta midja och vackert kurvade höfter, hennes söta små toppiga bröst, med extremt sexiga bröstvårtor, hennes eleganta axlar, hennes skulpturala och perfekta rygg, hennes stolta hals, hennes väldoftande och känsliga nacke, hennes puss- och kelvänliga kinder och haka, hennes vackert utmejslade näsa, hennes ljusa, glänsande hår, hennes söta små öron, hennes glittrande tänder och kyssvänliga tunga, hennes härliga och välproportionerliga armar och ljuvligt sköna händer… Hmmm – har jag glömt något nu? Ja, jag älskar förstås hennes hjärta, och hennes hjärna. Och jag lever i hennes blodomlopp, jag finns i varje cell i hennes kropp. När en cell dör i min kropp, så reinkarnerar den som en cell i hennes kropp, så att vi steg för steg blir mer och mer ett och detsamma.
Jag älskar helt enkelt hela hennes kropp, från topp till tå, varenda atom – hon är den vackraste kvinnan jag någonsin sett. På alla sätt och vis. Hon är min gudinna, och jag dyrkar henne hängivet.

svensk_sommaridyll

Brukar nån av er prata i sömnen?
Jag har hört henne säga något någon gång, och jag kanske säger något nån gång också, men det är nog ingen vana. Svårt att höra om man sover. Och så pratar vi så mycket när vi är vakna – det kanske räcker så.

tunn linje

Ja, det var frågorna – och svaren. Sno gärna formuläret och skriv något ni också, om ni nu råkar leva i ett parförhållande.

pa_skeppsudden

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Bloggar, Internet, Kärlek & sex

Etiketter: , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

22 kommentarer på “Gullig par-quiz”

 1. thebe Says:

  Vilken underbar, exhibitionistiskt på ett rart sätt, kärleksförklaring! 😀


 2. Tack! Dock vet jag inte om vi är så särdeles exhibitionistiska – vi är inte särskilt blyga av oss, och vi tycker inte att kärlek är något som ska gömmas undan, det är sant, men exhibitionism – näää…

  Vi har ju gjort det här med kärlek och sexualitet till vårt jobb, så vi är rätt vana vid att vara offentliga med det.

 3. Drottningen Says:

  ni var ju gulliga på riktigt, vi är ju bara sura 😉


  • Haha – att kunna vara sura ihop kan också kännas bra, för somliga. Synd bara om man bara är sur och inget annat.
   Men det har nog inte med parrelationen att göra, utan helt och hållet med individuella val av livshållning.


 4. Jisses vilken fin kärleksförklaring!

 5. thebe Says:

  Du har rätt, exhibitionistiskt var nog fel ordval :-). Extrovertism då? Ja, i den mån det öht behövs någon extra-ism egentligen 🙂


 6. Thomas:
  Tack! Det är min vardag. Mina vardagar är underbara.

  thebe:
  Det är lugnt – det finns väl nån slags exhibitionism, extrovertism, eller nån annan ex—-ism med i spelet – existensialism, kanske?

  Jag tror att det framför allt rör sig om den där känslan när man är sådär hejdundrande förälskad, så att man vill ropa ut till hela världen hur kär man är – en slags rus, en berusning av intensiva känslor.
  Den lever jag med, ständigt. Därav ropandet. 🙂


 7. Cheeeeeesy!!!! Men fint. Också. Såklart.


 8. Jag älskar ost, så cheeesy är bara bra för mig! 🙂


 9. Frikort är att du ger din partner rätt att ha sex med någon. Att ha sex med någon man har frikort på är således inte otrohet. Jag vet folk som ger frikort på kändisar, men det fungerar nog lika bra med dvärgar eller Mandingo-kukar.

  Jag gillar fysisk kontakt och uppskattar att vidröra mäns könsorgan i vardagen eller när män tar mig på brösten utan att reflektera att vi står i ICA-kassan med tio okända människor runt omkring som kan råka se och ha åsikter. Inte alls diskret men det är mer fysiskt än att hålla handen, om du frågar mig, men det ena behöver som alltid inte utesluta det andra.


 10. Haha – du är så rolig, Johanna! Jag fattade förstås ungefär vad ett frikort är, men jag kan likt Joshen inte avhålla mig från att larva mig lite när det dyker upp särskrivningar. Och jag tyckte att det där med ”gratis dvärg” var rätt kul.

  Men… vad är en Mandingo-kuk?

  Förresten har Jennie skrivit jätteroliga svar på samma frågor på sin blogg nu:
  http://yoniblog.wordpress.com/2009/02/08/det-heliga-vi-jag-och-calle/


 11. […] 8, 2009 av YONI Frågor och svar om Calle och mig. Kolla in Calles svar. Titta även in även ett annat par som har svarat på samma frågor – Joshen på Enligt min Humla […]


 12. Du vet porrskådisen Mandigo med 30 cm kuk? Män med rätt size mao 🙂


 13. Nä, jag är uppenbarligen rätt så obildad när det gäller porr. Det är faktiskt framför allt därför jag gör min egen porr, för att jag inte är så förtjust i mainstream-porren.

  30 cm kuk? Hjälp! Omkrets termos, eller?


 14. Mandingo tillhör väl allmänbildning att känna till? 🙂


 15. För de normala porrkonsumenterna kanske, men jag har bara annorlunda porr i min samling. Som pedagog tänder jag t.ex. på instruktionsfilmer. 🙂

  En bra film om erotisk massage, tantra eller hur man hittar G-punkten är mycket sexigare för mig än en normal mainstream-P-rulle.

  De renodlade porrfilmer jag har är antingen från 1970-talet, eller så är de nutida indie-porn, udda produktioner med konstnärliga ambitioner.

  Alla har vi våra preferenser…


 16. Jag ska också ha en fin samling så snart det bara går innan jag fyller myndig.


 17. Jaha – vad händer då? När du fyller myndig, alltså?

 18. Z Says:

  OH! Tyckte detta var ett skoj quiz, så den snor jag av dig 🙂

  Tycker ditt sätt att uppmärksamma din fru, är oerhört inspirerande, får en att uppskatta sin egna Drottning lite mer. Ha det väl!

 19. Z Says:

  Ja det gjorde jag med, fast jag skrev min kommentar här då 🙂

  Den var oxå väldigt rörande, som fick mig att tänka på allt runt min fästmö. Inte alltid man ser sådant idag, de flesta har en väldigt skral o trist syn på kärleken, tycker jag. Så när man ser sådant, blir man varm i kroppen faktiskt (eller jag ialf). All lycka till er!


 20. Tack för din fina respons! Jag tycker att det är viktigt att framhäva det som är positivt här i livet – inte för att förtränga det som är dåligt, men för att det är viktigt att komma ihåg att det verkigen finns positiva alternativ här i livet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: