Snart dags för Global Orgasm Day… :-)

global_orgasm_earth

Vintersolståndet har varit den heligaste och viktigaste tidpunkten på året i alla tider, för en hel drös olika kulturer genom historien. Särskilt här i Europa. Redan på stenåldern helighölls och firades just vintersolståndet. Inte konstigt då att kyrkan då av rent maktstrategiska skäl fick för sig att ta över denna högtid, och kalla den ”Kristmäss”. Här i Norden hade kyrkan dock den goda smaken att behålla det väl etablerade, hedniska ”jul”.

Det finns alltså synnerligen goda skäl att använda sig just av detta datum om man vill etablera en ny högtid, och utnyttja en av sprickorna mellan världarna för att skapa stor magi. Vintersolståndet är det verkliga nyåret, då årstidshjulet stannar och börjar på nytt, då vi vänder från att ha gått till den mörkaste tiden på året till att åter vandra mot ljuset, mot värmen, våren, leken och glädjen.

Vintersolståndet är den bästa tiden på året för stor magi, för de kraftfullaste ceremonierna, de största förändringarna, för transformation och vägval. Midsommar står för fruktbarhet, kärlek, lust, sex, mötet mellan man och kvinna – midvinter står för död och pånyttfödelse. Världen vänder, och vi med den.

I alla tider har människor med olika religioner och världsåskådningar använt sig av sexualiteten för att stärka kraften i ceremonier, fördjupa andliga förverkliganden, utöva stark magi, utforma extatiska offerblot och mycket annat därtill. Fröblot, Hieros Gamos, tantra-puja och mycket annat av liknande sort. Detta ur insikten att sexualiteten är en mäktig företeelse, en naturkraft, och använd på rätt sätt det effektivaste medlet att nå det mest gudomliga och extatiska tillståndet vi människor någonsin kan drömma om att få uppleva.

tunn linje

Jag har skrivit om Global Orgasm Day tidigare här på min blogg, och en del av det som står här i detta inlägg har jag klippt från min bloggpost i oktober – inte för att jag är lat, utan för att jag helt enkelt tycker att det är en information som är väldigt viktigt att förmedla. Därför tillåter jag mig att bli lite tjatig. 🙂

tunn linje

Även i modern tid skapas ceremonier och evenemang som inte bara hyllar sexualiteten, men som faktiskt använder sig av den, kanaliserar sexuell energi i syfte att skapa storslagna resultat. Ett exempel på detta är Global Orgasm, skapat av Donna Sheehan och Paul Reffell, som också skapat organisationen Baring Witness, en fredsorganisation som använt sig av fysisk nakenhet i fantastiska formationer för att uppnå sina mål. Global Orgasm har förstås också en Facebook-grupp som man kan ta del av.

globalorgasm_website

Bakgrunden till Global Orgasm är ett vetenskapligt projekt med namnet Global Consciousness Project, ett globalt jätteexperiment med centrum i Princeton, New Jersey. Man har satt ut slumpgeneratorer på olika platser över hela världen, och kontinuerligt avläses dessa slumpflöden för att avläsa eventuella förändringar i flödet, t.ex. vid stora förändringar i det som händer och sker i världen. Man vill se om t.ex. stora händelser som tsunamikatastrofer, terrordåden i World Trade Center, New York, den 9/11 2001, eller andra händelser som ger klang över hela världen, också avspeglas i det slumpmässiga flödet av data från dessa utplacerade slumpgeneratorer.

Målet med detta forskningsprojekt är att utröna om människors medvetanden kollektivt påverkar hela världens energiflöden, om vi faktiskt gemensamt kan ändra historiens förlopp bara genom hur vi tänker och känner. Och vad jag kan förstå av deras samlade data genom åren, så har verkligen det kollektiva medvetandet en stark inverkan på helheten, på världen. Vetenskapligt bevisat, alltså.

Att kollektivt orgasmera är kvantfysik omsatt i praktisk handling. Global Orgasm är inte bara ett sätt att ge sexualiteten en mer positiv laddning och innebörd för fler människor (även om detta syfte sannerligen är gott nog!), utan även ett sätt att använda all denna kollektiva sexuella energi i positivt syfte. Orgasmera för världsfreden, typ. Och grejen är att det kan fungera.

spacelovers_fireworks

Global Orgasm handlar om att sätta sig in i ett större sammanhang, att se sig själv ur ett helhetsperspektiv, där min inverkan har betydelse för hela världen, där mitt medvetande påverkar alla andras medvetanden – på något plan. Att se att allt kan användas kreativt och positivt, med kärlek och empati som drivkraft – och kanske alldeles särskilt sexualiteten.

tunn linje

Årets globala orgasm skall hållas på vintersolståndet, och för att uppnå största möjliga effekt ska vi orgasmera så nära varandra i tid som möjligt, över hela världen. För oss i Sverige betyder det att vi ska orgasmera 13:04 på dagen, söndagen den 21 december. Med andra ord – dags för en orgasm, för världsfreden, mot massförstörelsevapen! Gärna så nära det där magiska 13:04 som möjligt. Och det funkar ju med både singlar och par. Det går ju lika bra att orgasmera ensam som tillsammans med någon annan – eller i en grupp!

Vi tänkte ett tag, min kära hustru Jennie och jag, att vi skulle dra ihop ett gäng sköna sexmagiker och orgasmera tillsammans, i samma rum, så samtidigt som vi bara kan – något vi vet att flera gjorde förra året. Men nu har vi inte hunnit arrangera något, inte hunnit bjuda in folk, inte fan ens hunnit städa vårt hem. För mycket jobb och andra engagemang. Så som det ser ut nu kommer vi nog bara att celebrera orgasmdagen tillsammans, Jennie och jag – men det blir nog väldigt trevligt det också… 🙂

Jag vill dock ändå uppmuntra dig som läser detta upprop – bjud in dina sexigaste vänner, ordna en orgasmfest och ha det fantastiskt mysigt och trevligt på söndag – orgasmera tillsammans och skicka kärleksmagi till alla våldsdrabbade platser på jorden! Eller älska med din partner, eller onanera för freden! Och få en orgasm 13:04 (ungefär) på söndag den 21 december!

MAKE LOVE, NOT WAR!

orgasm

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Ceremonier, Kärlek & sex, Livsåskådning, Religion, Sexualpolitik, Tantra

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

5 kommentarer på “Snart dags för Global Orgasm Day… :-)”

  1. SixDays Says:

    Wow, den sista bilden. Det är inte ofta man ser en kvinna med den kroppsbyggnaden 🙂


  2. Nej, hon är rätt så speciell. Jag har haft henne som modell ett par gånger bara, men skulle gärna göra om det fler gånger…


  3. […] in www.globalorgasm.org/ och min älskade makes inlägg om orgasmdagen på […]


  4. Jag och personen jag hade sex med deltog ”oplanerat”. Fick orgasm kring halv ett och kom på vilken dag det var först efteråt. Han med, men jag vann för jag fick två 😉


  5. Underbart! Vi tajmade perfekt, och fick orgasmer efter varandra, Jennie nästan exakt på slaget 13.04. Inte dumt alls. Jag är fortfarande lite rusig. Fast det kanske är på grund av champagnen jag drack på festen vi var på nyss… 🙂


Lämna en kommentar