Nu finns min bok att köpa!

Igår var officiellt släppdatum för min bok ”Cirkus Eros och andra erotiska berättelser”, och nu finns den alltså att köpa hos allehanda nätbokhandlare, som t.ex. AdLibris, Boksson, Internetbokhandeln.se, Bokus.com, Skolshoppen.se – men också på Akademibokhandeln (där den förstås är mycket dyrare än på nätet), och såvitt jag vet även på lite andra butiker. Ylva Franzén har haft den i sin butik Afrodites Apotek i flera veckor (men så är vi ju på samma förlag…).

Xstory är förlaget Lind & Co:s erotiska label, och på samma förlag finns även Birgitta Stenberg, Katerina Janouch och, som sagt, Ylva Franzén, vilket jag ser som ytterst hedersamt sällskap i sammanhanget. Föregångare i arbetet för en sexpositiv livssyn, tillika kloka kvinnor som jag gärna lyssnar på.

Så vad handlar boken om, då? Ja, det är en novellsamling, med vitt skilda historier i olika stil, ur olika perspektiv, med historier om människor mitt i livet, som får vara med om starka erotiska upplevelser. Så här står det på baksidan av boken:

Oväntade möten, tillfälliga upptäckter och erotiska äventyr möter läsaren i denna lika roliga som överraskande novellsamling.

Vi får veta vad som kan hända en sen kväll på en fest med teaterelever, i en småstad någonstans i Sverige. En ung fotograf möter sin idealmodell och det säger klick. En kvinna på väg hem genom natten plockar upp en ung liftare. En annan kvinna möter en romersk senator på en bordell i antikens Pompeji. Två elitfäktare möts i en intensiv duell. Frej möter sin Freja en varm sommarnatt i fullmånens sken. En ung man berättar om sitt yrke som konstmodell och vad som kan hända i en liten grupp med fyra konstnärinnor. En annan man stannar till på en bensinstation mitt i Arizonas öken, och blir utsatt för ett hemligt befruktningsexperiment …

Vardagslivets oanade erotiska äventyr löper som en röd tråd genom novellerna som var och en är lika mycket en bra historia som en erotisk upplevelse.

För att väcka lusten (att läsa) har jag naturligtvis lagt in ett kort stycke ur en novell på ena omslagsfliken också. Du får själv avgöra om det känns inspirerande:

Sekunder, långa som andetag. En explosion. Tessie, som en enda personifierad orgasm, sugande all säd som överhuvudtaget fanns att uppbringa ur Steves sprängfyllda pung. Tystnad. Endast deras andetag, djupa och tunga av ansträngningen.

Åska. Så kommer regnet. Slående hårt som kulsprutesalvor mot plåttaket. Stillhet. Ögon som öppnas.

– Här har det inte regnat på två år. Det måste vi fira. Kom!

De båda stapplade nakna och trötta ut bakom huset, och föll omkull i det förut så torra, nu genomblöta gräset. Mot alla odds lyckades de uppbringa energi att älska en gång till, denna gång i dånande regn och blixtbelysning …

Fuktigt hår, slitna morgonrockar, blöta spår på köksgolvet, iskall öl och cigaretter.

– Nu är det rättvist.

Denna bok är främst tänkt att vara rätt så lättsam, självklart pornografisk, i den betydelsen att du som läsare ska bli sexuellt inspirerad och kåt förstås. Men jag vill också att det ska vara goda berättelser med en knorr – fantasieggande och utmanande historier med intressanta karaktärer, filosofiska frågeställningar (får jag, kan jag verkligen, är det rätt att…?), spänning och identifikation. Jag är en historieberättare med en stor fascination för myter och legender, men också vardagsberättelser, och detta vill jag ska genomströmma alla mina historier, oavsett om de är erotiska eller ej.

Cirkus Eros är en av mina tidigaste noveller, vilken gav namnet till min erotiska hemsida Cirkus Eros, som nu har funnits på nätet sedan 1999. Därför finns det en vacker rundgång i att även min novellsamling får samma titel.

Du kan också läsa mer om min bok i ett tidigare inlägg här på TantraBlog – Nu finns min bok – på riktigt! 🙂 – där jag beskriver lite mer av bakgrunden till boken.

Gör en insats för den erotiska litteraturen! Beställ min bok hos din lokala bokhandlare! Kräv att den ska finnas på ditt lokala bibliotek! Förlaget heter Xstory, och ISBN-koden är 9789185683178, ifall det skulle behövas.

Jag hoppas förstås att du blir en av mina läsare, och att denna novellsamling kan bibringa dig några trevliga stunder, inspirerande läsning och god underhållning. Jag önskar dig glädje, njutning och ett härligt liv!

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Kärlek & sex, Kultur, Litteratur

Etiketter: , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommentarer på “Nu finns min bok att köpa!”


 1. Det är bara naturligt att vara naken och trådlöst är ju modernt annars så man kan undra varför då den bara kroppen är så laddad i dessa tider och varför det blir sensationsrubriker på kvällstidningslöpen? Våld går tydligen an i media men nakenhet, speciellt en naken man, är upprörande och sensationellt.

  Jag jobbar som konstmodell, mestadels i Skåne, för möhippor, tjejfester, tillställningar etc. som vill teckna kroki, kroppsmåla eller ha något annat konstnärligt inslag.

  Några handgripliga liknelser med din novells innehåll har jag inte varit med om.

  Var gärna nyfiken.


  • Ja, nakenhet är laddat, och har alltid varit det, fast på olika sätt i olika kulturer.

   I det gamla Egypten var slavarna nakna, medan herrefolk hade kläder, som statusmarkörer.
   Att vara naken kunde då ses som ett tecken på slavstatus, vilket förstås inte var önskvärt.
   Men det handlade alltså inte om att skyla vissa specifika kroppsdelar.

   I det gamla Grekland kunde män vara nakna på gatorna, och naturligtvis på sportarenan.
   Gymnasium kommer av det grekiska ”gymnos”, som betyder naken. Ett gymnasium är alltså ordagrant en plats där man är naken.
   Dock ansågs det oerhört oanständigt att visa ollonet, så män knöt ofta en liten snörstump runt förhuden.

   Olika kulturer, olika seder och bruk.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: