Sexguru på hembesök…

Ylva Franzén, vår kollega och vän, var på besök hos oss härom veckan, och detta besök beskriver hon väldigt vackert i sin blogg Afrodites Under, så vackert att jag blir alldeles rörd. Vi är Ylva evigt tacksamma, av flera anledningar – först och främst för att hon är en så härlig, varm, generös och klok kvinna som är en synnerligen god förebild för andra på fler sätt än ett, men också för att det ursprungligen var hon som fick oss att börja hålla kärleks- och sexkurser. Våra vägar korsas på fler sätt än ett – vi har t.ex. samma förlag för våra böcker. Jag med min novellsamling, och hon med sin sexualupplysningsbok Orgasmera Mera. Jennie arbetade en tid i hennes butik, Afrodites Apotek, som jag för övrigt har formgivit och målat skylten till. Bara en sån sak.

Ylva Franzén är en stor inspirationskälla, och en ocean av kunskap om kvinnlig sexualitet. Jag önskar Ylva framgång med sin nya butik i Malmö; Afrodites Under – världen behöver fler av hennes sort!

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Bloggar, Feminism, Internet, Jämställdhet, Kärlek & sex, Livsåskådning, Sexkurser, Sexualpolitik, Tantra

Etiketter: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: