Midsommarfirande på Skeppsudden!

Skeppsuddens kursgård

Midsommar är årets högtid. Kyrkan har gjort så gott de kan i att klistra på kristna attribut på hedniska högtider som jul, påsk, valborg, allhelgona m.fl., men midsommar har de kristna aldrig lyckats annektera. Midsommar är alltjämt den hedniska fruktbarhetsrit som den alltid har varit.

Jag vill härmed göra lite reklam för ett häftigt midsommarfirande – på Skeppsuddens kursgård strax utanför Norrköping, torsdag 19 juni – söndag 22 juni 2008. Det kommer att bli något i hästväg!

Midsommar på Skeppsudden

Ett sommaräventyr där vi firar livet, njuter av sommaren, träffar nya vänner, upplever gemenskap och närhet, får nya intryck, möter utmaningar och skapar en meningsfull och oförglömlig midsommar tillsammans. Vi dansar runt midsommarstången och hedrar Gudinnan Freja och Guden Frej, äter midsommarbuffé och jordgubbstårta, har fest på logen till häftig musik med DJ och dansar till extatiska trumrytmer…

Vi badar i Bråviken från Skeppsuddens brygga, bastar i Skeppsuddens åttakantiga lyxbastu med panoramafönster som ger utsikt över Bråviken. Vi paddlar kanot till öarna i solnedgången, tar någon i handen och går en promenad på Skeppsuddens kärleksstig ”Via Amarosa”. Låt Skeppsuddens lekledare (som finns vid indiantältet) ta med barnen på lekar och äventyr, medan du vilar dig, unnar dig en massage, har ett givande möte med någon eller går på en spännande workshop.

Skeppsudden bjuder även på en hel drös kursledare som håller mini-workshops med smakprover på allehanda kursaktiviteter som sker på kursgården under året – trumresa, svetthydda, sex- och kärlekskurser, frigörande dans, Qi Gong, familjekonstellationer, AUM-meditation, kroppsläsning – med Johan Ekenberg, Pauli Mårsén, Anam, Jenny Franke, Kari Paues, Calle & Jennie Rehbinder, m.fl. Det bjuds även på musikunderhållning med bl.a. Bertil Twede.

Skeppsudden

För mer information: www.skeppsudden.com

Midsommar på Skeppsudden

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Ceremonier, Paganism, Sexkurser

Etiketter: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

2 kommentarer på “Midsommarfirande på Skeppsudden!”

  1. Eva Says:

    Hoppas ni hade en skön helg!
    Så synd att jag läste detta först nu,
    men positivt att ha något att se fram emot…..


  2. Ja, det blev väldigt trevligt och inspirerande! Jag utgår från att vi kommer att fira midsommar där nästa år också. Riktigt, riktigt trevligt var det!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: