Två nya bloggar i familjen…

Familjen har begåvats med två nya bloggar. Jag har lagt upp en fotoblogg, och min kära hustru Jennie har lagt upp en blogg om sex och samlevnad. I själva verket håller Jennie på med en fotoblogg också, men den är inte klar för offentligheten ännu. Tycker hon i alla fall. Men jag kommer förstås att berätta här när den blir offentlig också.

För det första vill jag puffa för Jennies blogg YONI – den är verkligen ett perfekt komplement till TantraBlog, i det att Jennie går in praktiskt och teoretiskt i rena kunskaper om sexualitet, kön, relationer, kärlek etc. Besök gärna, och kommentera förstås.

YONI - en blogg om sex och samlevnad

Och så vill jag puffa för min egen fotoblogg – Carl Johan Rehbinder Bildproduktion. Den är bara påbörjad, och än så länge har jag bara lagt in några inlägg med gamla bilder för att känna på formatet, men besök gärna sidan, och kommentera förstås gärna också.

Carl Johan Rehbinder Bildproduktion

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Bloggar, Foto & Konst, Internet, Kärlek & sex, Personligt, Sexkurser, Sexualpolitik, Tantra

Etiketter: , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

4 kommentarer på “Två nya bloggar i familjen…”

 1. Ulfhednar Says:

  Hur hinner ni med allt?
  Vad jag förstått är du och Jennie djup involverade i SAs också.


 2. Hej! Vi hinner inte med. Vi tar ständigt på oss lite för mycket, och får ändå gott om träning i att säga ”kul, men nej, vi har inte tid”.

  Jag har varit mycket involverad i SAs, som ordförande och mycket annat, men nu är jag bara valberedning och webmaster, och hinner egentligen inte med det heller, så väl som jag borde.
  Dessutom har vi tagit på oss att ansvara för vårblotet, vilket väl egentligen är ytterligare en grej för mycket, men eftersom jag startade vårbloten år 2000, och det är nionde året, så tyckte jag att det skulle vara kul att vara delaktig i det hela.

  Det ska nog gå bra. Håll tummarna, vetja!


 3. Så trevligt. Om er son läser det här tycker jag att han också ska börja blogga.

  Er gamla har vi gott om 🙂


 4. Haha – jodå, det blir nog en Caspianblog förr eller senare också. Han ska börja gymnasiet till hösten, och sparar till en MacBook, så att han alltid kan vara uppkopplad på nätet där det finns trådlöst nätverk. Här hemma hos oss har han en dator som är för gammal, så han har inte uppkoppling jämt. Det blir nog bra med den saken endera dagen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: