Dagens asgarv!

Dansbandet GARVIS

Välkommen till min blogg! För ovanlighetens skull skriver jag inte ett engagerande inlägg för dig att läsa här på TantraBlog, men istället en inbjudan att besöka en annan blogg.

Du MÅSTE läsa joshens blogginlägg om de förfärliga dansmusikerna!
Det är satir på hög nivå, och något av det roligaste jag har läst på länge! Joshen har tagit hela prostitutionsdiskussionen, hordebatten, och överfört den till dansbandsmusiken, och kopplingen är klockren. Vansinnigt rolig! Missa inte!

Litet tillägg om min egen blogg: Enligt Bloggportalen är TantraBlog med på topplistan över de mest länkade bloggarna på Bloggportalen. Där står på beskrivningen av min blogg ”OBS: Mycket länkad blog”, vilket förstås är väldigt roligt, särskilt med tanke på att den bara har funnits i etern i en månad. Inte så illa pinkat…

Jan-Werners dansband

Dekorrand

Explore posts in the same categories: Bloggar, Internet, Musik, Sexualpolitik, Yttrandefrihet

Etiketter: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

4 kommentarer på “Dagens asgarv!”

 1. Pia Struck Says:

  Jeg er fortfarende begejstret over sammenligningen mellem dansband og prostitution.

  Jeg vil derfor gerne give et bidrag videre, jeg har fra en ven:

  En bemærkning fundet på Facebook skrevet af Erik Hansen-Hansen på opfordring af Maj Christensen.
  Maj Christensen spørger: kan du så ikke også finde ud af hvem der betaler for at at få købesexforbud i Europa ?

  Erik Hansen-Hansen svarer d. 23. oktober kl. 19:15
  Den er lidt mere speget. Jeg forsøger at svare:

  Som jeg ser det var prostitutionshadet i tidligere tider især båret af en religiøs højremoralisme.
  Men med feminismens påvirkning af de marxistiske universitetsmiljøer i 1970’erne og fremad gik prostitutionsmoralismen nu især over på venstrefløjen.
  I dag kan man så uheldigvis finde moraliserende alliancer mellem højrereligiøse og venstrefeminister, begge parter vil have udryddet prostitution, men ud fra modsatrettede teorier.
  Feministerne tror, at det mandlige begær efter seksuel omgang med kvinder – som reelt driver prostitution – er en social patriarkalsk konstruktion. De mener de kan omprogrammere det mandlige begær gennem den rette indoktrinering, indtil der opstår et slags kønsløst menneske i kvindeligt forbillede.
  De højrereligiøse forbinder prostitution med syndefald, så hos dem er det er en mere permanent ondsindet del af menneskeligheden. De tror næppe de kan men i det mindste kan den forbydes og måske endnu bedre straffes.
  Ved begge positioner er der et element af straf og kontrol.

  Det er ganske tydeligt at forbud mod prostitution ikke vil forhindre prostitution, ligesom et forbud mod at spise sig mæt, næppe ville fjerne alle folks forsøg på at fylde maven.
  Her antyder jeg altså, at mænds trang til at nyde sex med kvinder, som de ikke nødvendigvis er i en fast monogam relation med, også består af en stærk biologisk komponent.
  Billedligt talt, ville nok så meget feministisk omskoling og tvang næppe fjerne nogle menneskers forsøg på at spise sig mæt. Men forbuddet mod prostitution ville åbenlyst ødelægge de stærke prostitueredes levevej, og i stedet skubbe prostitutionsaktiviteten helt og aldeles over til de mere lyssky afkroge. De svage prostituerede ville givet få det endnu hårdere, og vi ville forventeligt se kriminelle organisationer kaste sig over dette lukrative forbudsmarked.

  Økonomisk set er det nok især staten og EU der lige nu indirekte støtter anti-prostitutionen, fordi de kanaliserer store økonomiske ressourcer over til forskellige feministiske interesseorganisationer, forskningsenheder og politikere inden for de bureaukratiske systemer, som alle ud fra de feministiske undertrykkelsesteser, skærer al prostitution over en kam: et socialt problem, der skal fjernes. At der så eksisterer ganske mange stærke prostituerede som ikke opfatter sig selv som undertrykte, det bliver helt udblændet af disse aktivister.
  De er på moralsk renselsesauktion – rens det undertrykkende mandlige seksualbegær, indtil mænd er blevet lig med kvinder, og verden vil blive lykkelig/fri/ikke-kapitalistisk/ikke-patriarkalsk, synes at være deres forskellige utopier. De er nok i sidste instans ret ligeglade med de konkrete prostituerede som findes langt væk fra deres egen intellektuelle og højtuddannede privilegerede klasser.

  Men det ville nok være at gå for vidt, hvis man påstod, at Staten og EU bevidst, eller som klar politisk målsætning, støtter anti-prostitution.

  Kontrol med den menneskelige seksualadfærd er et ældgammelt magt-tema i historien, og det udspiller sig lige nu stærkere end nogen sinde.

  Hjertevarme fra
  Pia Struck


 2. Ja, du tar upp en väldigt viktig fråga, som man alltid måste ställa när man vill införa reformer av något slag, ändra på något, införa nya regler, nya system, och det är – vem tjänar på det?
  Och den frågan måste ju också ställas gällande denna fråga.
  Vem tjänar på på prostitutionsmotståndet?

  Bra fråga. Ställ den oftare!

 3. Pia Struck Says:

  Jeg skrev sådan til Erik Hansen-Hansen og han svarede:

  Jeg har tilladt mig at sende dit skrift videre på en svensk blog om at ‘fjerne dansbandmusik’ https://tantrikblog.wordpress.com/ en svensk seksualpolitik-kollega.
  Håber det er ok med dig – ellers fjerner jeg den igen på ét ord fra dig!
  Hjertevarme fra Pia Struck

  Erik Hansen-Hansen d. 26. oktober kl. 22:02
  By all means, i Sverige står det endnu værre til end i Danmark. Der har man efterhånden indført politisk korrekt censur, men morsomt nok er der massevis af storkapital i Sverige. Min pointe er at feministisk motiverede forbud selvfølgelig ikke fjerner klasseskel eller privilegier – det giver blot staten en ideologisk undskyldning for at skabe mere om sig gribende adfærdskontrol. Og derved også flere privilegier/ressourcer/økonomi/karrierer for de instanser/individer der handler på statens vegne.

  “All animals are equal, but some animals are more equal than others” som Orwell formulerede det i Animal Farm. Det har altid været paradokset der ligger bag ved det socialistiske ideal. At søge lighedheden opretholdt gennem monopolet over alle monopoler: Staten. De gamle anarkister fra 1800-tallet så allerede dette klart, men det er desværre blevet glemt i det 20. århundredes undervisning.


 4. Ja, det är som sagt en superviktig fråga, och jag kommer att utveckla detta i ett kommande blogginlägg, som har arbetsrubriken “Vem tjänar på sexualneurosen?”, i vilket jag har tagit just denna din superviktiga fråga som grund för ett resonemang.

  Då hoppas jag att kommer att kommentera igen, för det här inlägget är så gammalt och ligger så långt ner på listan att ingen kommer att hitta det.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: